• Güncelleme: 20:13:01 - 27 Nisan 2023
  • Yayınlama: 19:57:54 - 27 Nisan 2023

Şifre Haber’in gündeme taşıdığı ‘CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı’nın Liste Skandalı’ sonrası konu tüm Türkiye gündemine yansırken, şimdi de Denizli CHP’de ilginç bir tartışma başladı.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’un, bugün bir basın açıklaması yayınlayarak Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı’nın, genel merkezin talebi doğrultusunda istifa ettiğini duyurunca, bunun doğru olmadığına yönelik cevap çok geçmeden istifa eden ilçe başkanı Arpacı’dan geldi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Arpacı ise “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin talebiyle istifa ettiğim yönündeki Denizli İl Başkanlığı‘nın açıklaması doğru değildir” diyerek İl başkanı Horzum’u yalanladı ve şöyle devam etti:

CHP Denizli İl Başkanı ‘Genel Merkez Talep Etti’ Dedi, İlçe Başkanı ‘Doğru Değil" Diye Cevap Verdi...
Denizli İl Başkanı ‘Genel Merkez Talep Etti’ Dedi, İlçe Başkanı ‘Doğru Değil” Diye Cevap Verdi…

“CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı’ndan hiçbir talep olmadan, kendi vicdanımla ve sorumluluğumla parti içi tartışmalardan partimizin zarar görmemesi için kendi irademle istifa ettim.”

Liste olayından sonra adeta şok yaşayan Denizli CHP tabanı, bu sefer de ‘istifa’ şekli konusunda tartışma başlattı.

CHP Genel Merkezi Talep Etti, Listeleri Geç Veren CHP Pamukkale İlçe Başkanı İstifa Etti…
Önceki haberleri okumak için yukarıdaki görsele tıklayabilirsiniz…

Biri İl Başkanı, bir diğerinin de bugüne kadar ilçe başkanı olduğunu söyleyen partililer “Bu nasıl iş. Aynı gün, aynı konuyla ilgili iki açıklama yapılıyor. Biri genel merkez talep etti, diyor, diğeri ben kendi irademle istifamı verdim, diyor. Hangisine inanacağız şaşırdık. Bir karar versinler” şeklinde tepki gösterdiler.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir