• Güncelleme: 14:57:58 - 12 Mart 2021
  • Yayınlama: 14:57:58 - 12 Mart 2021

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Örgütü Çivril’de vatandaşların sorunlarını dinledi. Çivril İlçe Örgütünün düzenlediği Rozet tekme törenine katılan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, partili belediye başkanları il ve ilçe yöneticileri Pazaryerinde ve çarşıda esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinlediler, daha sonra Yamanlar Mahallesinde köy kütüphanesini ziyaret edip, mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

CHP Denizli Örgütü, Çivril İlçe Başkanlığının organize ettiği rozet takma töreninde bir araya geldi. İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı, Baklan İlçe Başkanı Belma Aycan ve çok sayıda partilinin katıldığı törende CHP saflarına geçen 75 kişiye rozetleri takıldı.

WhatsApp Image 2021 03 12 at 13.39.47
CHP, TÜM KADROLARIYLA ÇİVRİL’E ÇIKARMA YAPTI… 4

Rozet töreninin ardından İl Yöneticileri ve Belediye Başkanları Çivril pazarını ve esnafını ziyaret ettiler, pandemi sürecinde iktidar tarafından esnafın, çiftçinin ve vatandaşın kaderleriyle baş başa bırakıldığını belirten İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Ödeme güçlüğü çeken esnaf ve sanatkârlarımızın, zamanında ödeyemedikleri kredi ve kredi kartı borcu, karşılıksız çek, protesto edilen senetler nedeniyle çoğunun kredi sicili bozulmuştur. Bu nedenle birçok vatandaşımız yeni krediye erişememektedir. Yeni bir sicil affı getirilerek bu vatandaşlarımızın krediye erişimlerinin önündeki engeller kaldırılmaktadır. Esnaf ve sanatkârlarımızın önemli bir gider kalemi olan kira ödemelerinden gelir vergisi stopajı yapma yükümlülükleri kaldırılmalı, kira vergi ve sigorta ödemelerinde devlet üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.

WhatsApp Image 2021 03 12 at 13.39.42
CHP, TÜM KADROLARIYLA ÇİVRİL’E ÇIKARMA YAPTI… 5

Yamanlar Mahallesinde Muhtar Mustafa Özdemir’in girişimleriyle hizmete giren köy kütüphanesini ziyaret eden CHP heyeti, burada üreticilerle buluşup sorunlarını dinledi. Çivril ovasında geçtiğimiz yıl yaşanan sorunların yeniden yaşanmaması için yetkililerin bir an önce gerekli önlemleri alması gerektiğini ve bu konunun takipçisi olacaklarını belirten Çavuşoğlu, “AKP iktidarında maalesef çiftçilerimiz görmezden gelindi ve sorunları her yıl katlanarak artıyor. Bu gün bir çok üreticinin evine, tarlasına, traktörüne haciz geliyor. Çekilen kredilerin faizleri katlanarak artmaya devam ediyor ama üreticinin ürünü para etmiyor. Çiftçiler, bütçeden paylarına düşeni alamıyor. Öncelikle, bildiğiniz gibi pandemi ile gıdanın ve buna bağlı olarak da tarımın önemi bir kez daha ortaya çıktı. CHP olarak bizim için ise tarım dün de önemliydi, bugün de, yarın da önemli, stratejik ve vazgeçilmez bir sektör. CHP’li belediyeler bütçeleri dahilinde yerli üreticilere destek olmaya, derman olmaya çalışmaktadır. CHP iktidarında köylü yeniden milletin efendisi olacak,  yeniden üreten ve kendi kendine yeten Türkiye’yi hep birlikte kuracağız” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...