• Güncelleme: 14:14:05 - 1 Mayıs 2023
  • Yayınlama: 14:03:20 - 1 Mayıs 2023

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, Denizli’de, yaptığı kahvaltılı basın toplantısında oy oranlarının yüzde 10’u geçtiğini iddia etti.

ATA İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, Denizli’de gerçekleştirdiği basın toplantısında seçim gündemine dair açıklamalarda bulunarak medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Konuşmasına aldığı son bir haberle başlayacağını belirten Oğan “Son verilere göre oy oranımız yüzde 10’un üzerine çıkmış durumda; herkesi şaşırtacak, tüm anketleri patlatacağız” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Adayı Oğan: Denizli’de Çok Daha Şanslı Olduğumuzu Düşünüyorum...
Cumhurbaşkanı Adayı Oğan: Denizli’de Çok Daha Şanslı Olduğumuzu Düşünüyorum…

Son günlerde diğer üç cumhurbaşkanı adayının da kendisi karşısında kan kaybettiğini belirten Dr. Sinan Oğan, seçime kadar oy oranlarını daha da yükselterek ilk tur seçimlerinde ipi ikinci sırada göğüsleyeceklerini öne sürdü.

Oğan, seçmenin “köhne, eskimiş” liderlerden sıkıldığını, ülkenin genç ve dinamik bir cumhurbaşkanına ihtiyaç duyduğunu söyledi. Şakayla devam ettiği konuşmasında “Mekanın sahibi geldi, dedeleri pistten alalım” dedi.

Şifre Haber‘in ‘Denizli’de milliyetçi bir seçmen kitlesi mevcut, kendinizi Denizli’de diğer illere oranla bir adım önde görüyor musunuz?’ sorusuna “Denizli’de milliyetçi bir damar olduğunun elbette farkındayım ancak ben sadece milliyetçi kardeşlerimin oyunu değil, aynı zamanda diğer partilere gönül vermiş kardeşlerimin de oylarını alacağıma gönülden inanıyorum” şeklinde cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Adayı Oğan: Denizli’de Çok Daha Şanslı Olduğumuzu Düşünüyorum...
Cumhurbaşkanı Adayı Oğan: Denizli’de Çok Daha Şanslı Olduğumuzu Düşünüyorum…

Basın toplantısında daha önce de sıkça değinmiş olduğu sığınmacı sorununa bir kez daha vurgu yapan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, kazanmaları durumunda; en kısa zaman zarfı içerisinde sığınmacı ve kaçak göçmenlerin ülkelerine geri gönderileceklerini ifade ederek “Hiç kimse Türkiye gibi bir ülkeyi bırakıp da Ortadoğu’ya, Suriye’ye, Afganistan’a, Irak’a ve İran’ dönmek istemez. Dolayısıyla bu insanları biraz da mecburi bir şekilde geri göndermemiz gerekiyor” dedi.

Türkiye’de 5 milyona yakın silah kullanma tecrübesi olan göçmen olduğunu iddia eden Oğan, bunun büyük bir güvenlik sorunu teşkil ettiğini belirtti.

Bu zoraki geri göndermenin uluslararası alandaki pozisyonlarına zarar getirip getirmeyeceği sorusuna ise Oğan “Kim bize yanlış davrandığımızı söyleyecek ABD’mi, Avrupa mı?  O zaman bu sığınmacı ve kaçak göçmenleri kendileri alsın” şeklinde karşılık verdi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir