• Güncelleme: 19:03:48 - 24 Ekim 2023
  • Yayınlama: 18:27:58 - 24 Ekim 2023

Denizli İhracatçılar Birliğinin 30. yıl dönümünde DENİB AKADEMİ, 2024 Yılı Lansman Toplantısını gerçekleştirdi. DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “Kuruluşundan bu yana 15 binin üzerinde katılımcıya 1555 saat ve 266 farklı eğitim programı gerçekleştirdik” dedi.

DENİB Akademi 2024 Yılı Lansman Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleşti. Toplantıda söz alan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli İhracatçılar Birliğinin 30. yıl dönümünde DENİB Akademi’nin bir marka haline gelmesinden mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Başkan Memişoğlu, “Bildiğiniz üzere ihracat yapan ya da ihracata başlamak isteyen firmalarımıza eğitim alanında katkı sağlamak üzere AKADEMİ bünyesinde 2015 yılından bu yana yani 9 yıldır faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Kuruluşundan bu yana 15 binin üzerinde katılımcıya 1555 saat ve 266 farklı eğitim programı gerçekleştirdik. Bu eğitim programlarının içerisinde Uşak’ta faaliyet gösteren firmalarımıza yönelik te Uşak ilinde her yıl 4 eğitim programı düzenledik.

DENİB Akademi'nin 2024 Yılı Planlaması, Tanıtım Toplantısıyla Kamuoyuna Açıklandı...
DENİB Akademi’nin 2024 Yılı Planlaması, Tanıtım Toplantısıyla Kamuoyuna Açıklandı…

Bunların yanı sıra, farklı projeler çerçevesinde de gerçekleştirdiğimiz bir çok eğitim programı oldu. Denizli İhracatçılar Birliğinin 30. yıl dönümünde AKADEMİ’nin bir marka haline gelmesinden gurur duyuyoruz. Bu yapıyı daha da güçlendirmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Küreselleşen dünyada sürekli olarak değişim ve dönüşüm yaşanıyor.

Bu değişim ve dönüşümün zemininde ise entelektüel sermaye önemli bir yer tutuyor. Firmaların stratejilerini ve gelecek hedeflerini belirlemesinde, bütünsel yönetim anlayışının benimsenmesinde, planlama süreçlerinde, zorluklarla başa çıkabilme ve fırsatları değerlendirmede eğitim her kademede bir şart olarak karşımıza çıkıyor. Bu yüzden AKADEMİ’yi son derece önemsiyoruz” dedi.

“DENİB Akademi çerçevesinde her yıl güncel trendlerle uyumlu bir motto belirliyoruz”
3 aylık dönemde eğitimlere ara verdiklerini anlatan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “Bu senenin Temmuz ayından itibaren 3 aylık dönemde eğitimlerimize ara verdik. Bu süreçte, 2024 yılı için hazırlık sürecimizi gerçekleştirdik. Eğitim içeriklerimizi katılımcı kitlemize göre belirleyerek DENİB Akademiyi yeniden yapılandırdık.

2024 yılı için planladığımız bu değişim, dönüşüm ve yeniden yapılandırma süreci bizleri oldukça heyecanlandırdı. Bu nedenle henüz 2024 yılına girmeden önümüzdeki ay eğitim faaliyetlerimize başlamayı planlıyoruz. DENİB Akademi çerçevesinde her yıl güncel trendlerle uyumlu bir motto belirliyoruz.

2023 yılında mottomuz ‘Döngüsel Ekonomi ve İnsan’ olarak belirlenmişti. 2024 yılında ise mottomuzu ‘İş Çevikliği/Busıness Agılıty’ olarak belirledik. Kurumsal dünyada zaman sınırlı, artırımlı, değişikliklere uyum sağlayan ve işe yarar sonuçlara ulaşma olarak tanımlanan iş çevikliğinin yeni formatımızla da çok uyumlu olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

DENİB Akademi'nin 2024 Yılı Planlaması, Tanıtım Toplantısıyla Kamuoyuna Açıklandı...
DENİB AKADEMİ 2024 YILI LANSMAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Akşam gerçeklesek programa herkesi davet eden Başkan Memişoğlu, “Teknolojik gelişmeler, artan rekabet ortamı ve kültürel değişimlerin etkisiyle firmalarımız sürekli bir değişimin içine sürükleniyor. Bu değişimlere uyum sağlamanın yolu ise hızlı, atik ve çevik olmaktan geçiyor.

Firma çalışanlarının olduğu kadar yönetim kademesinin ve firma sahiplerinin de bu işleyişi onaylamasıyla sürdürülebilir kurumsallığın kazanılacağına ve değişimlere daha kolay adapte olunacağına inanıyorum. Bu akşam yine burada gerçekleşecek olan İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir