• Güncelleme: 17:23:29 - 7 Temmuz 2022
  • Yayınlama: 17:23:28 - 7 Temmuz 2022

Denizli Çardak Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri, Denizli Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasında kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldi.

Denizli Çardak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu’nun Başkanlık ettiği toplantıya, Denizli Çardak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denizli Çardak OSB yatırımcıları katıldı. Toplantıda Çardak OSB’nin son durumu değerlendirildi.

Cardak OSB 2 edited

Bölgenin altyapı ve üst yapı çalışmalarında gelinen son durumunu bölge yatırımcılarına aktaran Denizli Çardak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu, “Bölgemiz katılımcılarını Yönetim Kurulu olarak sürekli bilgilendirmek şeffaf bir yönetim şekliyle kısa, orta ve uzun vadeli planlamalarla organize sanayimizin yoluna devam etmesini hedefliyoruz” dedi ve şöyle konuştu:

“Organize Sanayi bölgemizde bütün altyapı projelerinin ihaleleri verilmiş olup, sanayicilerimizin kullanma suyu ihtiyacının karşılanması ve Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasının 2022 yılı sonuna kadar tamamlanarak, 2023 yılında Organize Sanayi bölgemizdeki sanayicilere hizmet vermesi planlanmaktadır. Ayrıca Sanayi Bakanlığı tarafından gösterilen yeşil OSB hassasiyetine uygun olarak planlanan arıtma tesisi projelendirme çalışmaları da başlamıştır. Memnuniyetle müşahede ediyoruz ki Sanayi Bakanlığı, bu projemize ilgi göstermekte ve  yakından takip etmektedir.”

WhatsApp Image 2022 07 07 at 16.51.17

Denizli Çardak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denizli Çardak OSB yatırımcılarına bir sunum yapan Bölge Müdürü Mehmet Yeşilpınar, bölgenin mevcut altyapısı ile ilgili yapılan çalışmaları ve sanayi tesisleri hakkında son durumu paylaştı.

Konuşmaların ardından, tüm katılımcıların bayramlaşmasıyla toplantı son buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir