• Güncelleme: 15:36:10 - 14 Ekim 2023
  • Yayınlama: 14:01:56 - 14 Ekim 2023

Büyük kurultaya doğru yol alan CHP’de il yönetimleri renklerini belli etmeye başladılar. Denizli İl örgütüde yayımladığı imzalı açıklamayla tarafını belli etti.

Bugün Denizli İl Örgütü, 19 İlçe Örgütü, kadın ve gençlik kolları ve Kurultay Delegeleri adına bir açıklama yayımlayan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum “Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhuriyet Halk Partisini hak ettiği yere taşıyacağına inanan, bu doğrultuda oluşturduğu çalışma gruplarıyla geçmişteki hataların tekrarlanmasını engelleyeceğine inandığımız Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL’i destekleme kararı vermiş bulunuyoruz” açık desteğini ilan etti.

Destek verenlerin imzalarıyla yayımlanan destek bildirisinde ise şöyle denildi:

BASINA VE KAMUOYUNA

Denizli CHP, Topyekün Özgür Özel’den Yana Destek Açıklaması Yaptı…
Denizli CHP, Topyekün Özgür Özel’den Yana Destek Açıklaması Yaptı…

Halkımızın neo-liberal politikaların altında sermaye tarafından demir gibi dövüldüğü, ülkemizin Ege Denizindeki egemenlik haklarının tehdit altında olduğu, hiçbir sınırın, hattın gerektiği gibi korunamadığı, gelen göçlerle demografik yapımızın hızla bozulduğu, dünyadaki egemen güçlerin menfaatleri doğrultusunda başlatılan savaşlardan kaynaklı, yeni göç dalgası ile de karşı karşıya kaldığı, eğitimde, sağlıkta, adalette liyakatin kalmadığı,

insanımızın kendisini hiçbir alanda güvenli hissetmediği, yılların birikimi olan dış politika teamüllerinin alt üst edildiği, yetişmiş eğitimli gençlerimizin umudunu başka ülkelerde aradığı, ömrünün büyük bir bölümünü ülkesine hizmet için geçirip emekli olduktan sonra aldığı emekli maaşı ile enflasyonun altında ezilen, maaşı yetmediği için çalışmak zorunda kalan emeklinin, sadaka niyetiyle verilen 5.000 TL lik ödemeden bile mahrum bırakıldığı, gençlerimizin işsiz kaldığı şu dönemde, ülkemizin çok ciddi siyasi bir hamleye ihtiyacı vardır.  

DENİZLİ CHP TEŞKİLATINDAN KILIÇDAROĞLU'NA ŞOK CHP'NİN DENİZLİ'DEKİ 14 KURULTAY DELEGESİ, ÖZGÜR ÖZEL'İN ADAYLIĞI İÇİN İMZA VERDİ

Bu siyasi hamleyi yapacak olanda halka yeniden umut olacak olanda Cumhuriyeti kuran Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin de bu olumsuzlukları giderecek kadroları oluşturmaya ve taze kana ihtiyacı vardır. Cumhuriyet Halk Partisi sosyolojik gerçeklikle yüzleşmek ve kişilerin siyasi egemenliğini devam ettirme tutuculuğundan uzaklaşmak zorundadır.

Tüm bu nedenlerden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl ve İlçe Örgütleri ile Kurultay delegelerinin tamamı olarak aşağıda imzası olan bizler 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Genel Kurulunda, kişilerin değişiminden çok yönetim anlayışının değişmesini isteyen, örgütlü gücün Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhuriyet Halk Partisini hak ettiği yere taşıyacağına inanan, bu doğrultuda oluşturduğu çalışma gruplarıyla geçmişteki hataların tekrarlanmasını engelleyeceğine inandığımız Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL’i destekleme kararı vermiş bulunuyoruz.

Tüm kamuoyuna saygı ile arz ederiz.

DENİZLİ CHP TEŞKİLATINDAN KILIÇDAROĞLU'NA ŞOK CHP'NİN DENİZLİ'DEKİ 14 KURULTAY DELEGESİ, ÖZGÜR ÖZEL'İN ADAYLIĞI İÇİN İMZA VERDİ
.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü, 19 İlçe Örgütü, kadın ve gençlik kolları ve Kurultay Delegeleri adına

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı

 Ali Osman Horzum

Denizli CHP, Topyekün Özgür Özel’den Yana Destek Açıklaması Yaptı…
.
Denizli CHP, Topyekün Özgür Özel’den Yana Destek Açıklaması Yaptı…
.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir