• Güncelleme: 16:42:16 - 7 Haziran 2023
  • Yayınlama: 16:18:35 - 7 Haziran 2023

ŞİFRE/HABER– Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, son sosyal medya paylaşımında Türkiye’yi etkileyen önemli bir bilgiyi paylaşmış ve Denizli’nin de içerisinde olduğu bir çok ile dikkat çekerek “Haziran, Ağustos ve Eylül ayları da bol yağışlı geçecek” şeklinde uyarıda bulunmuştu.

Türkiye’nin en çok takip edilen Hava Durumu Tahmin Uzmanı Kerem Ökten, Türkiye’nin önümüzdeki 3 ayını etkileyecek önemli bir bilgiyi paylaşmış, Şifre Haber olarak da bu paylaşımı habere dönüştürerek sizlere aktarmıştık…

HAVA DURUMU TAHMİN UZMANI ÖKTEN’İN BÜYÜK İLGİ GÖREN HABERİMİZİ OKUMAK İSTERSENİZ, AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

Denizli Dikkat; Bu Sefer 8 Saat Sürecek...
Dikkat; Bu Sefer 8 Saat Sürecek…

YARIN 12.00’DEN İTİBAREN BAŞLAYACAK…

Meteoroloji, 8 Haziran için Denizli’de yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıklayarak uyarıda bulundu.

Meteoroloji geçtiğimiz günlere sele mahsur kalan Denizli için uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada şu uyarılarda bulunuldu:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; 08 Haziran 2023 Perşembe günü Denizli çevrelerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Yağışın 08 Haziran 2023 saat 12.00’de başlayıp 20.00’da son bulacağını tahmin ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir