• Güncelleme: 02:03:14 - 2 Ağustos 2023
  • Yayınlama: 02:01:06 - 2 Ağustos 2023

ŞİFRE/HABER -Denizli, Aydın, Muğla, Manisa ve Uşak için kırmızı alarm şimdi verildi. Tarih de verildi. Vatandaşlar kapısını kilitleyip evde oturacak.

Dünyanın dört bir yanında sıcaklıklar kendisini gösterirken ülkemizde bu sıcaklıklardan nasibini aldı. Sıcak hava dalgasının hakim olduğu bugünlerde bir uyarı daha yapıldı.

Meteoroloji Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; halen mevsim normalleri civarında seyreden sıcaklıkların, bu hafta ortasından itibaren Denizli, Aydın, Muğla, Manisa ve Uşak’ta mevsim normalinin üzerine çıkacağını açıkladı. Vatandaşların bugünlerde evlerinden çıkmaması önerildi.

Denizli Dikkat; Kırmızı Alarm Verildi: Bu Tarih ve Saatlerde Çok Dikkatli Olun!..
Dikkat; Kırmızı Alarm Verildi: Bu Tarih ve Saatlerde Çok Dikkatli Olun!..

Denizli, Aydın, Muğla, Manisa ve Uşak için kırmızı alarm şimdi verildi. Tarih de verildi. Vatandaşlar kapısını kilitleyip evde oturacak

Yüksek sıcaklıklar kendisini göstermeye devam ederken bir haber daha geldi.

Meteoroloji 5. Bölge Afyonkarahisar Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; halen mevsim normalleri civarında seyreden sıcaklıkların, bu hafta ortasından itibaren Denizli, Aydın, Muğla, Manisa ve Uşak’ta mevsim normalinin üzerine çıkacağını açıkladı.

Denizli, Aydın, Muğla, Manisa ve Uşak için kırmızı alarm şimdi verildi. Tarih de verildi. Vatandaşlar kapısını kilitleyip evde oturacak –

Denizli Dikkat; Kırmızı Alarm Verildi: Bu Tarih ve Saatlerde Çok Dikkatli Olun!..
Denizli Dikkat; Kırmızı Alarm Verildi: Bu Tarih ve Saatlerde Çok Dikkatli Olun!.. 4

HERKES TEDBİRLİ OLMALI…

1 Ağustos ve 6 Ağustos tarihleri arasında 2 ila 4 derece daha artması beklenen sıcaklıklar nedeniyle, günün en sıcak aman dilimleri olan 11.00 – 16.00 saatleri arasında kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların daha tedbirli olmaları istendi. 

Yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının Denizli’de 39 ila 43, Afyonkarahisar’da 32 ile 37, Uşak’ta ise 33 ile 37 derece arasında olacağı belirtildi. Vatandaşların bugünlerde evlerinden çıkmaması önerildi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir