• Güncelleme: 15:37:55 - 7 Kasım 2022
  • Yayınlama: 15:20:44 - 7 Kasım 2022

Şifre Haber tarafından gündeme getirilen, Denizli’nin Pamukkale İlçe Müftülüğü ’ne bağlı olarak Akköy Mahallesi’nde faaliyetini sürdüren Akköy İmam-ı Azam Yatılı Kur’an Kursu’nda yaşanan iğrenç taciz olayı, ulusal TV kanallarında da siyasilerin gündemine girdi.

Kuran kursunda, 11-12 yaşlarında iki çocuğa, kursta görevli bir aşçı tarafından tacizde bulunulduğuna yönelik tepkiler çığ gibi büyürken, İYİ Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Turhan Çömez tarafından da konu gündeme taşındı ve Denizli İl Müftüsüne konuyla ilgili can alıcı sorular yöneltildi.

Halk TV’de İpek Özbey’in sunduğu ‘Sansürsüz’ programına katılan Turhan Çömez, Denizli Müftüsüne yaşanan taciz olayı ile ilgili “Bu kişiyi seçerken araştırdınız mı?, Bu kişinin yurtta kalmasına neden izin verdiniz? Bu kişiyi bu kursa, bir cemaatin referansı ile mi atadınız vb.” gibi birçok soruyu arka arkaya sıraladı.

ÇÖMEZ’İN TACİZ OLAYI İLE İLGİLİ YAPTIĞI KONUŞMAYI, AŞAĞIDAKİ GÖRSELİN ÜZERİNE TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ…

İLK KEZ ŞİFRE HABER TARAFINDAN GÜNDEME GETİRİLEN VE TÜRKİYE GENELİNDE GÜNDEME OTURAN ‘KURAN KURSUNDAKİ TACİZ OLAYI’YLA İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN, AŞAĞIDAKİ GÖRSELİN ÜZERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

TACIZ 2 1
Denizli Müftüsü’ne Canlı Yayında Sordu… 3

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir