• Güncelleme: 21:20:07 - 5 Şubat 2023
  • Yayınlama: 21:11:47 - 5 Şubat 2023

Denizli-Muğla kara yolu, bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle zincirleme trafik kazaları meydana geldi, yol ulaşıma ulaşıma kapatıldı. Ekipler yol temizleme çalışmalarına başlarken, Denizli’nin Çameli ilçesinde de okulların tatil edildiği bildirildi.

Jandarma ekipleri, kazalar ve kar nedeniyle kara yolunu Muğla’ya yaklaşık 60 kilometre mesafedeki Gazeller Mevkisinde çift yönlü ulaşıma kapattı. Ekipler, sürücüleri yakındaki akaryakıt istasyonuna yönlendirdi. Bölgeye ulaşan Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

ÇAMELİ’DE OKULLAR TATİL EDİLDİ…

Denizli’de yoğun kar yüksek kesimler ağırlıklı olmak üzere Denizli Merkezde de etkisini göstermeye devam ediyor. Bazı noktalarda zincirsiz araç geçişine izin verilmezken, karın en çok etkisini gösterdiği Çameli ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi.

Yapılan açıklamada, “Çameli İlçemizde İlçe Hıfzıssıha Kurulu Kararıyla 06.02.2023 Pazartesi günü olumsuz hava şartları nedeniyle ilçemizdeki tüm eğitim-öğretim kurumlarında eğitime 1 gün ara verilmiştir. Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personeli idari izinli sayılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir