• Güncelleme: 13:19:53 - 9 Nisan 2024
  • Yayınlama: 12:00:31 - 9 Nisan 2024

Denizli Uğur Okulları, Model Birleşmiş Milletler UMUN ((Uğur Model United Nations) etkinliğini Antalya’da dördüncü kez gerçekleştirdi.

Denizli Bahçelievler Uğur Okulları, UMUN ANTALYA 24 etkinliğine 1 komite başkanı (Chair), 7 öğrenci ve 1 danışman ile katılarak büyük bir başarı elde etti.

Denizli Uğur Okulları, UMUN Antalya 24'te Başarılı Bir şekilde Temsil Edildi...
.

UMUN ANTALYA 24 etkinliği, genç diplomatlar ve liderlerin dünya sorunlarına çözüm üretme ve uluslararası ilişkileri tartışma fırsatı buldukları önemli bir platform oldu. Uğur Okulları’ndan katılan öğrenciler, bu platformda üstün performans sergileyerek okullarını en iyi şekilde temsil ettiler.

Etkinlikte, Uğur Okulları’nın öğrencilerinden biri, Chair olarak seçilerek etkinliğin yönetiminde önemli bir rol üstlendi. Ayrıca, 3 öğrenci “best delegate” (en iyi delegasyon) sertifikası alırken, 4 öğrenci de “outstanding” (olağanüstü) sertifikası ile ödüllendirildi.

Denizli Uğur Okulları, UMUN Antalya 24'te Başarılı Bir şekilde Temsil Edildi...
Denizli Uğur Okulları, UMUN Antalya 24’te Başarılı Bir şekilde Temsil Edildi…

Uğur Okulları’nın bu başarısı, öğrencilerin ve öğretmenlerin uzun süren hazırlık ve özverili çalışmalarının bir sonucudur diyen Denizli Uğur Okulları Yetkilileri “Emeği geçen tüm öğrencilere ve danışmanlara teşekkür ediyoruz.

Denizli Uğur Okulları, UMUN Antalya 24'te Başarılı Bir şekilde Temsil Edildi...
.

Bu başarı, Uğur Okulları’nın Model Birleşmiş Milletler etkinliklerindeki güçlü varlığını bir kez daha kanıtlıyor. Gelecek etkinliklerde de aynı başarıyı sürdürmeyi hedefleyen Uğur Okulları, öğrencilerini uluslararası platformlarda liderlik ve diplomatik yeteneklerini geliştirmeye teşvik etmeye devam edecektir” dedi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir