• Güncelleme: 12:46:15 - 14 Ağustos 2023
  • Yayınlama: 10:57:27 - 13 Ağustos 2023

Denizli’nin en merkezi bulvarlarından biri olan ve belediye otobüsleri hariç trafiğe kapalı tutulan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nı, adeta yarış pistine dönüştüren motosiklet sürücüleri yayalar için tehlike olmaya devam ediyor. Son olarak yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşların arasına dalan bir motosiklet sürücüsü biri hamile kadın olmak üzere 2 kişiyi ağır şekilde yaraladı.

Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda Mehmet Doğan kontrolündeki 20 AJA 873 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen B.E. ve E.D.’ye çarptı. Çarpma etkisiyle motosiklet ve vatandaşlar yola savruldu.

Denizli'de, Motosikletin Çarptığı Hamile Kadın Ağır Yaralandı...
Denizli’de, Motosikletin Çarptığı Hamile Kadın Ağır Yaralandı…

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada motosiklet sürücüsü ve 2 yaya yaralanarak hastaneye kaldırılırken Hamile olan E.D’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazaya ilişkin ekiplerce soruşturma başlatıldı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ…

Öte yandan kaza yerine toplanan vatandaşlar “Burası belediye otobüsleri hariç, trafiğe kapalı bir yol. Özellikle motosiklet sürücüleri bu yola sık sık giriş yaparak, süratle yol alıyorlar. Bazıları ise hız denemesi yapıyorlar. Yetkililerin sıkı bir denetim yapması gerekiyor. Eğer gerekli tedbirler alınmazsa, bugün hamile kadının başına gelenler, yarın başkalarının başına gelecektir” diye tepki gösterdiler.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir