• Güncelleme: 18:36:03 - 9 Ağustos 2023
  • Yayınlama: 13:26:18 - 9 Ağustos 2023

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Denizli valisi Ali Fuat Atik’in esnaf ziyareti sırasında yanında AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün bulunmasına “Yakışmadı Sayın Valim!” şeklinde tepki gösterirken, Vali Atik ise CHP il Başkanı Horzum’u makamına davet ettiğini belirterek “Tamamen tesadüftü. Programlı bir organizasyon değildi” dedi.

SİZİ HEP BERABER TAKDİR VE TEBRİK ETMİŞTİK…

Tepkisini, yaptığı basın açıklaması ile dile getiren CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum “Yakışmadı Sayın Valim. Deprem bölgesinde verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizi tüm halkla beraber tebrik ve takdir etmiştik” diyerek şöyle dedi:

Denizli’de, Vali’nin Esnaf Ziyaretinde AKP İl Başkanının Bulunması Tepki Çekti…
Denizli’de, Vali’nin Esnaf Ziyaretinde AKP İl Başkanının Bulunması Tepki Çekti…

 “Sayın Valim bu toplumun ve devletin gelenekleri, ahlaki değerleri vardır. Bu ahlaki değerler içerisinde bir şehrin Valisi bir siyasi partinin il başkanı ile sanki o siyasi partinin bir neferi gibi çalışma yapmamıştır, yapamaz. Ama maalesef görüyoruz ki siz AKP’nin il başkanı ile esnaf sirayeti yapıyorsunuz. Yakışmadı sayın Valim. Deprem bölgesinde verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizi tüm halkla beraber tebrik ve takdir etmiştik. Sizin, bu şehrin başı olarak herkese ve her siyasi partiye eşit mesafede durma zorunluluğunuz var. AKP’nin ekonomi politikalarından bunalan, kuru ekmeğe muhtaç edilen halkın içine çıkmaya yüzü olmayan iktidar partisi, yüz olarak sizi ve makamınızı kullanmıştır.”

VALİ ATİK: SEVİYELİ ELEŞTİRİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM; AMA TESADÜFTÜ…

Öte yandan konuyla ilgili Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk’e konuşan Denizli valisi Ali Fuat Atik, CHP İl Başkanı Horzum’un seviyeli eleştirisini ve tepkisini anlayışla karşıladığını belirterek “ Sayın başkanın açıklamasını görür görmez hemen kendisine ulaştım ve makama davet ettim” diyerek şöyle konuştu:

“Sayın başkanın eleştirdiği konu, tamamen tesadüfen gelişti. Ben vatandaşla, esnafla belirli aralıklarla dolaşır hasbihâl ederim. Ama günü saati belli değildir. Yine böyle bir ziyaretim sırasında AK Parti İl Başkanı Yücel Beyle karşılaştık. Ayaküstü sohbet ettik. Kendisi de benimle birlikte bir süre yürüdü.

Başka bir il başkanım da olsaydı, değişen bir şey olmazdı. Keyifle birlikte yürür, devletin valisi olarak vatandaşın halini hatırını sorardım. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, AK Parti İl Başkanı Yücel Bey’in de şimdiye kadar bu konuda en ufak bir talebi olmadı. Ben sayın il başkanımıza seviyeli eleştirisinden dolayı teşekkürlerimi ilettim ve makama davet ettim. Yarın baş başa oturup kahvemizi içip, sohbetimizi yapacağız.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir