• Güncelleme: 18:53:55 - 10 Eylül 2023
  • Yayınlama: 11:54:08 - 10 Eylül 2023
Denizli'deki 2'si Çocuk 4 Kaza Kurbanı, Bugün Toprağa Verilecek...
Denizli‘nin Serinhisar ilçesinde şarampole uçan araçta hayatını kaybeden 4 kişi, Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Yeşildere köyünde toprağa verilecek.

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde şarampole uçan araçta hayatını kaybeden 4 kişi, Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Yeşildere köyünde toprağa verildi.

Dün akşam saatlerinde Serinhisar’ın Pınarcık Mahallesi’nde meydana gelen kazada, H.G. idaresindeki 20 PS 492 plakalı otomobil yol kenarındaki şarampole düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekipler, Gülsüm Topçu, Nihal Güler, Mustafa Selim Topçu, Hatice Sera Topçu’nun hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan sürücü H.G, R.G. ve E.N.G. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLDİLER…

kazada hayatını kaybeden 3’ü aynı aileden 4 kişi, memleketleri Burdur’un Gölhisar ilçesinde toprağa verildi.

Kazada otomobil sürücüsü H.G.’nin eşi Nihal Güler, yeğeni Gülsüm Topçu ve Gülsüm Topçu’nun çocukları Mustafa Selim Topçu ile Hatice Sera Topçu hayatını kaybederken, ağır yaralanan sürücü H.G. ile R.G. ve E.N.G. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Yeşildere köyüne getirilen cenazeler, buradaki evlerinde helallik alındıktan sonra cenaze namazı için köy meydanına götürüldü. Yaklaşık bin kişinin katıldığı törende Nihal Güler, Gülsüm Topçu, çocukları Mustafa Selim Topçu ve Hatice Sera Topçu, köy meydanında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında köy mezarlığına defnedildi.

Denizli'deki 2'si Çocuk 4 Kaza Kurbanı, Toprağa Verildi...
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3’ü aynı aileden 4 kişi, memleketleri Burdur’un Gölhisar ilçesinde toprağa verildi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir