• Güncelleme: 14:26:10 - 27 Mart 2024
  • Yayınlama: 12:41:03 - 27 Mart 2024

Show Ana Haber, “Üniversiteli Kızın Röntgenci Kabusu” başlığıyla Denizli’de yaşanan olayı ekranlara taşıdı. Şifre Haber ve Pauburada, Show Ana Haber’in gündeme getirdiği bilgilerin peşini bırakmadı ve korkunç bir skandalı ortaya çıkardı.

Çeşitli kaynaklardan doğrulanan bilgilere göre ilk etapta kimliği tespit edilemeyen röntgencinin, Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) güvenliğinden sorumlu Güvenlik Müdürü C.G’nin olduğu ve bu sabah itibarıyla da polis tarafından gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

NE OLMUŞTU?

Önceki gün Show Ana Haber tarafından “Üniversiteli Kızın Röntgenci Kabusu” başlığıyla Denizli’de yaşanan olayı ekranlara taşınmıştı.

Haberde Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Sude adlı genç kızın, kaldığı evin penceresine bir röntgencinin dadandığını, iki ay önce gerçekleşen olayda genç kızın korkarak, panikle ailesini aradığı, sonra da ev sahibinden yardım istendiği bildirildi.

Denizli'deki Üniversiteli Kızı Dikizleyen Sapık, Bakın Kim Çıktı?
Show Ana Haber, konuyu haber bülteninde gündeme taşımıştı… Haberi ve habere konu olan videoyu izlemek için yukarıdaki görsele tıklayabilirsiniz…

Üniversite öğrencisi genç kızın, ev sahibiyle birlikte güvenlik kameralarını inceleyince, korkunç görüntüler tespit edilmiş ve genç kız ev sahibiyle birlikte karakolun yolunu tutmuş, polis ise olay anında 112’yi aramalarını ve beklemelerini söyleyerek geçiştirmişti.

ŞİFRE HABER VE PAÜBURADA ASIL SKANDAL BİLGİYE ULAŞTI…

Öte yandan Denizli’de konuyla ilgili ilk haberi, Pamukkale Üniversitesi’ne yönelik tema yayıncılığı yapan www.pauburada.com internet sitesi Show Ana Haber’i kaynak göstererek gündeme taşıdı.

İlk haberde sapığın kimliği ve görevi belli değildi. Bu aşamada, dosya haberciliği yapan kardeş kuruluş Şifre Haber, www.pauburada.com  yetkililerinden edindiği bilgilerden yola çıkarak korkunç bir gerçeğe ulaştı.

SAPIK GÜVENLİK MÜDÜRÜ ÇIKTI…

Konu üzerinde araştırma sürerken, gelen bir istihbarat adeta skandalın habercisiydi.

Gelen bilgiye göre, Show Ana Haber’e ve www.pauburada.com ’a haber konusu olan ‘röntgenci sapık’ vakasındaki kişinin, PAÜ’nün Güvenlik Müdürü olduğu ileri sürülüyordu.

Bunun üzerine iddia değişik kanallardan araştırıldı ve teyitli bilgilere göre üniversiteli Sude öğrencinin başına bela olan sapık röntgencinin, PAÜ’de yaklaşık 1 yıldan buyana güvenlik müdürlüğü görevini yürüten C.G’nın olduğu, bugün sabah saatlerinde ise adı geçen kişinin polis yetkilileri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı, çıkarıldığı mahkeme tarafından da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bilgisine ulaşıldı.

GÖREVDEN ALINDI…

Diğer taraftan tüm bu gelişmelerden ve olayın ortaya çıkmasından sonra Pamukkale Üniversitesi yönetiminin ‘Sapık Röntgenci’ güvenlik müdürü C.G’nin görevine son verdiği öğrenildi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir