• Güncelleme: 18:06:01 - 7 Ekim 2023
  • Yayınlama: 17:21:42 - 7 Ekim 2023

AKP 4. Olağanüstü Kongresi’nde yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri belli oldu. Bir dönem Belediye Başkanlığı, Denizli milletvekilliği ve Ekonomi Bakanlığı da yapan iş İnsanı Nihat Zeybekci‘nin yanı sıra Tavas Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Karabay ile Araştırmacı Yazar Hayati Inanç da AK Parti’nin A takımında yer aldı.

AKP’nin 18 kişilik mevcut MYK’sinden 4 isim, MKYK listesinde yer almadı. Eski Başbakan Binali Yıldırım, eski bakan ve AKP Sosyal Politikalar Başkanı Jülide Sarıeroğlu, eski bakan ve AKP Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli ve AKP İnsan Hakları Başkanı Mehmet Ali Zengin listede yer bulamayan isimler oldu.

Denizli'den 3 İsim, AK Parti'nin A Takımına Girmeyi Başardı...
3 İsim, AK Parti’nin A Takımına Girmeyi Başardı…

Kongre öncesi ‘değişim’ vurgusu yapan Erdoğan’ın hazırladığı 75 kişilik MKYK’sında 49 farklı isim yer alırken, bir önceki MYK’da yer alan 26 isim yerini korudu.

Bir dönem Belediye Başkanlığı, milletvekilliği ve Ekonomi Bakanlığı da yapan iş İnsanı Nihat Zeybekci, Tavas Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Karabay ile Araştırmacı Yazar Hayati Inanç’ın AK Parti MKYK’sına girmesi, İl Başkanı Yücel Güngör tarafından sevinçle duyuruldu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir