• Güncelleme: 18:47:09 - 9 Ağustos 2023
  • Yayınlama: 18:18:51 - 9 Ağustos 2023

ŞİFRE/HABER -Kuzey Irak’ta devam eden Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada, Denizlili Uzman Çavuş Kemal Özek’in şehit olduğu bildirildi. Şehit ile aynı ismi taşıyan amcasının da 20 yıl önce şehit olduğu ortaya çıktı.

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada, Denizli Buldanlı Uzman Çavuş Kemal Özek şehit oldu.

Diğer oğlu da asker olan baba Ayhan Özek ve ailesine acı haber, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve askeri yetkililer ulaştırdı. Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, şehit Uzman Çavuş Kemal Özek’in nişanlı olduğu, doğu görevi sonrası düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

Denizlili Özek Ailesi, 20 Yıl Sonra İkinci Kemal’i Şehit Verdi... | Şifre Haber - Denizli Haberleri I https://www.sifrehaber.com/denizlili-ozek-ailesi-20-yil-sonra-ikinci-kemali-sehit-verdi/
Denizlili Özek Ailesi, 20 Yıl Sonra İkinci Kemal’i Şehit Verdi…

Şehit Uzman Çavuş Kemal Özek’in kendisiyle aynı ismi taşıyan amcası Kemal Özek’in de 20 yıl önce şehit olduğu öğrenildi. Şehidin naaşının yarın Denizli’ye getirilerek, son yolculuğuna uğurlanacağı ifade edildi.

Öte yandan, çatışma bölgesinden çekiler görüntüler medyaya servis edildi…

İçindekiler

Denizlili Özek Ailesi, 20 Yıl Sonra İkinci Kemal’i Şehit Verdi… | Şifre Haber – Denizli Haberleri I

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir