• Güncelleme: 17:28:56 - 7 Temmuz 2023
  • Yayınlama: 15:19:01 - 7 Temmuz 2023

ŞİFRE/HABER –Denizli’nin Sarayköy ilçesinde tarım işçileri tarafından yol kenarında park edilen aracın yolcu koltuğunda yarı çıplak halde bir erkek cesedi, aynı gün içinde Acıpayam İlçesinde ise göğsünden vurulmuş bir tarım işçisinin cesedi bulundu. Ölümlerle ilgili soruşturmalar sürüyor.

İlk Şüpheli ölüm olayı, Sarayköy ilçesine bağlı Ahmetli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah erken saatlerde bölgedeki tarlara çalışmaya giden tarım işçileri, yol kenarında park halinde olan 07 ADA 563 plakalı hafif ticari aracın içinde yarı çıplak halde bir kişinin hareketsiz bir şekilde durduğunu fark etti.

Denizli'nin Acıpayam ve Sarayköy İlçelerinde, Aynı Gün 2 Ceset Bulundu...
Denizli’nin Acıpayam ve Sarayköy İlçelerinde, Aynı Gün 2 Ceset Bulundu…

Yolcu koltuğunda oturan kişinin seslere tepki vermemesi üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım talep edildi. İhbar üzerine bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucu şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin de bölgeye ulaşması ve ilk incelemelerin yapılmasının ardından ölenin evli ve 2 çocuk babası Ali Sert’in olduğu belirlendi. Sert’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Araç içini ve bölgede detaylı bir şekilde incelemeye alan ekipler, şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan araç içerisinde ölü olarak bulunan Ali Sert’in cenazesinin yapılacak otopsi işlemlerinin ardından Buldan ilçesine bağlı Oğuz Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

MEVSİMLİK İŞÇİ, ODASINDA VURULMUŞ OLARAK BULUNDU…

İkinci olay ise Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana geldi. Kooperatifte çalışan mevsimlik işçi, kaldığı odada pompalıyla göğsünden vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç işçi kurtarılmadı.

Acıpayam ilçesine bağlı Yumrutaş Mahallesinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre; mevsimlik işçi olarak çalışan Zekeriya Dinç (24), akşam saatlerinde kaldığı odaya gitti. Bir süre sonra silah seslerini duyan meslektaşları, kapıyı açtığında Dinç’i pompalıyla göğsünden vurulmuş halde buldu.

Denizli'nin Acıpayam ve Sarayköy İlçelerinde, Aynı Gün 2 Ceset Bulundu...
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde kooperatifte çalışan mevsimlik işçi, kaldığı odada pompalıyla göğsünden vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç işçi kurtarılmadı.

İhbar üzerine bölgeye giden sağlık görevlilerinin hastaneye kaldırdığı genç, kurtarılamadı. Olay yeri inceleme ve jandarma ekiplerinin çalışması ardından olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


SON DAKİKA…

İncelemeler sonucunda, Sarayköy’de araç içinde cansız bedeni bulunan evli ve 2 çocuk babası Ali Sert’in kalp krizi nedeniyle öldüğü anlaşıldı.

Öte yandan Acıpayam’da mevsimlik işçi olarak çalışan Zekeriya Dinç’in (24) ise intihar olduğu öğrenildi.

İçindekiler


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir