• Güncelleme: 12:40:42 - 24 Ağustos 2023
  • Yayınlama: 12:30:31 - 24 Ağustos 2023

ŞİFRE/HABERDenizli’de 7 ilçenin kaymakamı değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle 3 ilçeye yeni kaymakam atanırken, 4 ilçeye ise kaymakam ataması yapılmadı.

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu İstanbul Zeytinburnu Kaymakamı olarak atanırken yerine İstanbul Kartal Kaymakamı Abdullah Güler atandı.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameyle 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

DENİZLİ’DE 3 İLÇENİN KAYMAKAMI DEĞİŞTİ…

Atama kararlarına göre Buldan Kaymakamı Tayfun Deli, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atanırken yerine Aydın Çine Kaymakamı Turan Erdoğan atandı.

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu İstanbul Zeytinburnu Kaymakamı olarak atanırken yerine İstanbul Kartal Kaymakamı Abdullah Demir atandı. 

Çivril Kaymakamı Turan Soğukluk Kırşehir Vali Yardımcısı olarak atanırken yerine Keban Kaykamanı Hasan Akbulut atandı(bu atama daha önce gerçekleşmişti) 

4 İLÇEYE KAYMAKAM ATANMADI…

Yine kararname ile 3 ilçenin Kaymakamı başka il ve ilçelerine atanırken yerine başka isimler atanmadı. Buna göre; Baklan Kaymakamı Dilara Şenoğlu Artvin Vali Yardımcısı olara, Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu Hakkari Vali Yardımcısı olarak atandı. 

Çardak Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt Şırnak Güçlükonak Kaymakamlığına, Baklan Kaymakamı Onur Alp Bıçakcı Hatay Kumlu Kaymakamlığına, Ula Kaymakamı Baha Başçelik ise Denizli Vali Yardımcılığına atandı. 

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir