• Güncelleme: 13:46:56 - 13 Mayıs 2020
  • Yayınlama: 13:46:56 - 13 Mayıs 2020

ŞİFRE HABER, Denizli’nin Tavas İlçesi’nin Avdan Mahallesi’nde, tarım arazileri üzerinde yapılması planlanan termik santrale karşı verilen mücadeleye, bir basın kuruluşu olarak tam destek veriyor.

anketiç
DENİZLİ'NİN GELECEĞİ, SİZİN ELİNİZDE... 4

ANKETİMİZE KATILMAK İSTERSENİZ, YUKARIDAKİ GÖRSELİN ÜZERİNE TIKLAMANIZ YETERLİ… TEŞEKKÜRLER…

Avdan Termik Santralı Projesi’ni ilk dile getiren medya kuruluşlarından biri olan ŞİFRE HABER, bir taraftan yaptığı haberlerle ‘karşı çıkışını’ sürdürürken, diğer taraftan da santral projesi iptal olana kadar, haftalık periyotlarda kamuoyuna açıklanacak ucu açık bir anket çalışmasının ‘Kıymayın Efendiler!’  sloganıyla da startını verdi.

DSC 0043 1 3
Bülent ÖZTÜRK

Anket çalışmasıyla ilgili bilgi veren ve 3 gün içinde, 3 bine yakın katılım olduğunu söyleyen ŞİFRE HABER Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk “Ege Bölgesi’nin en verimli tarım arazileri üzerine kurulacak bir termik santral projesi için yola çıkanlar, aklını peynir ekmekle yemiş olmalı. Hemen yanı başımızda, onlarca yıl insanlara kan kusturan, asit yağmurları altında her türlü hastalığa davetiye çıkaran Yatağan Termik Santralı’ndan ders almayanlar, şunu bilsinler ki yasalar çerçevesinde gücümüz yettiğince mücadele edeceğiz. Basın olarak da elimizden geleni yapacağız” dedi.

ANKETİMİZ, İPTAL KARARINA KADAR SÜRECEK…

ŞİFRE HABER tarafından ‘Kıymayın Efendiler’ sloganıyla başlat anket çalışması hakkında da bilgi veren HABER Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk “ 8 sorudan oluşan bir anket çalışmasını facebook sayfamızdan başlattık. https://forms.gle/kX8huVGfg5kW8deh8 bu linke tıklayan herkes, ŞİFRE HABER’İN anketine ulaşabilecek. 3 gün içinde 3 bine yakın Şifre Haber takipçisi, anketimizi doldurdu. Bu bence ciddi bir katılım. Destek verenlere teşekkür ediyorum”dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Her cumartesi günleri, anketin haftalık sonuçları değerlendirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacak. Bunun için Denizlili, olsun olmasın, çevreyi, doğayı seven  ve tarım arazilerini korumak isteyen, aynı zaman da insan başta olmak üzere her türlü yaşam formuna saygı duyan herkesin bu anketi haftada bir de olsa  doldurmasını rica ediyoruz. Bu sayede toplumsal tepki sıcak tutulacak ve bu işe niyetli olanların insafa gelmesi sağlanacaktır.”

ANKETİMİZE KATILMAK İSTEYENLER, BU YAZININ ÜSTÜNE TIKLAYARAK ANKET FORMUMUZA ULAŞABİLİR… TEŞEKKÜRLER…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...