• Güncelleme: 19:55:09 - 18 Ekim 2023
  • Yayınlama: 19:07:17 - 18 Ekim 2023

Denizli Sanayi Odası tarafından yürütülen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından ”Üreten Şehirler Programı” kapsamında desteklenen tekstil boya-terbiye sektörünün enerji, su, kimyasal ve hammadde verimliliği bakımından en net fotoğrafının çekildiği Denizli’nin Geleceği Temiz Üretimde Projesinin Kapanış Toplantısı Odamız M. Feridun Alpat Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Proje Kapanış toplantısına Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tekstil ve Ağaç Ürünleri Sanayi Daire Başkanı. Ziynet Berna Orhan, TÜBİTAK-MAM Başkanı Prof. Dr. Burcu Özsoy,

'Denizli'nin Geleceği Temiz Üretimde' Projesi’nin Kapanış Toplantısı DSO’da Gerçekleşti…
‘Denizli’nin Geleceği Temiz Üretimde’ Projesi’nin Kapanış Toplantısı DSO’da Gerçekleşti…

Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri. Özgür Akdoğan, TÜBİTAK-MAM Araştırma Grup Lideri Sn. Tuba Budak Duhbacı ve Araştırma Grup Lider Yardımcısı Dr. Recep Partal ve VAT Enerji Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Gökay Çomoğlu katıldı.

Gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, Projenin aşamalarından, kat ettiği mesafelerden ve sağladığı verimliliklerden bahsederek, bu projenin ilimiz sanayisinin olduğu kadar şehrimizin de projesi olduğunu belirtti. Başkan Kasapoğlu ayrıca katılımcılara ve proje destekçilerine teşekkürlerini sunduktan sonra toplantının sonuçlarının ilimiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

'Denizli'nin Geleceği Temiz Üretimde' Projesi’nin Kapanış Toplantısı DSO’da Gerçekleşti…
.

Osman Zolan, Ziynet Berna Orhan, Prof. Dr. Burcu Özsoy ve Özgür Akdoğan’ın açılış konuşmaları ile devam eden toplantı, Tuba Budak Duhbacı, Recep Partal’ın konsolide rapor sunumu ve Gökay Çomoğlu”nun tekstil sektöründe enerji verimliliği uygulamaları ve teşvikler hakkında bilgilendirme yapması ile son buldu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir