• Güncelleme: 16:25:28 - 10 Ağustos 2023
  • Yayınlama: 16:11:45 - 10 Ağustos 2023

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile görev yeri değişen 52 İl Emniyet Müdüründen biri olan Kars il Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, yeni görev yeri Denizli’ye gitmek üzere şehirden ayrılmadan önce Kars’ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek vedalaştı. Denizli gibi büyük ve gelişmiş bir ile gitmekten mutlu olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Sağdıç, Kars’tan ayrıldığı içinde burukluk yaşadığını belirtti.

“Kars’tan üzülerek ayrılıyorum”

Yavuz Sağdıç, Kars’taki görevi süresince yaşadığı deneyimleri şu sözlerle özetledi:

Ben Kars’tan üzülerek ayrılıyorum. Kars’ta unutamayacağım günler oldu. Kars’ta caddelerde yürürken insanların, esnafın saygısı, sevgisi çoğu ilde olmayan bir şey. Kars’tan gitmek benim için zor olacak. Burada görev yaptığım sürede herhangi bir olumsuzluk yaşamamak güzel bir şey.

Denizli'nin Yeni Emniyet Müdürü Sağdıç: Denizli'ye Gittiğim İçin Mutluyum...
Denizli’nin Yeni Emniyet Müdürü Sağdıç: Denizli’ye Gittiğim İçin Mutluyum…

Bize olan desteklerinizden katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bu süreçte biz de güzel hizmetler yaptık. Kağızman’da, Sarıkamış’ta yeni tesisler yaptık. Atış poligonu yaptık, Polisevi’ni yaptık. Görev sürem boyunca tek şanssızlığımız pandemi dönemiydi, çok şükür o günler de geldi geçti. İnsanların gece huzur içinde uyuyabilmeleri için elimizden geleni yaptık, bunun karşılığında bir olumsuzluk yaşamamak güzel bir şey. Bu şehirde görev yapmaktan; burada asayişi, huzuru, vatandaşın güvenliğini sağlamaktan dolayı mutluyum. Teşkilatım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

“Bu hepimizin başarısı”

Denizli’nin büyük şehirler arasında en güzel şehirlerden biri olduğunu ifade eden Sağdıç, buraya görevlendirilmenin bir başarı göstergesi sayıldığını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü :

“İyi bir yere, güzel bir şehre, Denizli‘ye gidiyorum. Türkiye’nin büyük şehirler açısından sayılı güzel şehirlerinden biri. Böyle bir yere gitmek bizim teşkilatımızda bir başarıdır, bir başarının karşılığıdır.

Denizli'nin Yeni Emniyet Müdürü Sağdıç: Denizli'ye Gittiğim İçin Mutluyum...
Denizli'nin Yeni Emniyet Müdürü Sağdıç: Denizli'ye Gittiğim İçin Mutluyum... 4

Bu başarı ise sadece benim başarım değildir. Bu başarı benim personelimle, basınla, sivil toplum kuruluşlarıyla, belediyeler ve diğer kurumlarla uyum içinde çalışmamızın bir karşılığıdır. Bunun aslında Kars’ın başarısı olduğunu düşünüyorum. Bunda da herkesin emeği vardır, herkese teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin.”

Toplantının sonunda kendisine basın mensupları tarafından takdim edilen plaketi alan Yavuz Sağdıç’ın gazetecilere son kez teşekkür edip veda etmesiyle toplantı sona erdi.

Kaynak: Sarıkamış/Haber

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir