• Güncelleme: 22:12:49 - 17 Ocak 2021
  • Yayınlama: 22:12:49 - 17 Ocak 2021

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya’nın, başkan adaylığı için Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin’in adının geçtiğini söylemesi üzerine, Mersin’den bir açıklama geldi ve ‘Aday değilim’dedi.

CİNKAYA NE DEMİŞTİ?

AW218478 01

Denizlispor Başkan yardımcısı Yavuz Cinkaya, bugünkü Hatayspor yenilgisi sonrası bir açıklama yapmış ve “2-3 gündür bir isim var ve hatta Turgay Mersin adı geçiyor. Turgay ağabey bizim zaten sosyal hayatta görüştüğümüz bir ağabeyimiz. Eğer böyle bir konu varsa gerçekten bugün, yarın açıklama yapılırsa biz de Denizlispor için menfaati olabilecek bir durum. Çünkü gerçekten kısa bir süre kaldı transferlerin bitmesine ve kongre süreci var, Valilik izin verirse. Başkanın da basın toplantısında açıkladığı gibi yeni gelen yönetimin yüzde 100 arkasındayız. Mutlu ve yanlarında oluruz. Gerçeği yansıtmıyorsa, lütfen açıklama yapsınlar ki Denizlispor’umuz zarar görmesin” demişti.

MERSİN: ADAY DEĞİLİM…

Bu açıklamanın ardından, Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin tarafından bir basın açıklaması yayınlandı.

Denizlispor Başkanlığına aday olmadığını söyleyen Mersin, açıklamasında şöyle dedi:

WhatsApp Image 2021 01 17 at 22.10.54
TURGAY MERSİN

Son günlerde sosyal medyada benimle ilgili Denizlispor Kulubu başkanlık adaylığı haberleri çıkmaktadır. Şu an için başkanlık adaylığım söz konusu değildir. Beni bu göreve layık gören taraftar ve Denizlispor sevenlerine teşekkür ederim.

Yıllarca Denizlispor yönetiminde görev aldım, hiç bir zaman hizmetten kaçmadım. Üstte de belirttiğim gibi şu an için adaylığım söz konusu değildir.

Şu anda seçilmiş bir yönetim kurulu vardır. Bu yönetim kuruluna destek cıkmamız gerekir. Çünkü Denizlispor, Denizli’nin önemli bir markasıdır.

Bütün Denizlispor taraftarları ve iş insanlarının Özellikle bugünlerde takıma ve yönetim kuruluna destek çıkmasını arzu etmekteyim.

Denizlispor inşallah herkesin desteği ile ligde kalacak ve üst sıralarda yerini alacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...