• Güncelleme: 16:25:24 - 1 Nisan 2023
  • Yayınlama: 16:20:23 - 1 Nisan 2023

Spor Toto 1. Lig 30. hafta mücadelesinde Altaş Denizlispor evinde Göztepe ile karşılaştı. İçeride, dışarı da yenilgiye doymayan horozlar, kendi evinde Göztepe’ye de 2-0 mağlup oldu.

Mücadelenin ilk yarısının 30 dakikası düşük bir tempoda geçerken Göztepe Mamah ve Kvasina ile gole yaklaştı. Denizlispor’un pozisyon bulmakta zorlandığı maçın 39’ncu dakikasında Göztepe golü buldu.

Ceza sahası içinde savunmadan dönen şutta Kvasina’nın pasını ağlarla buluşturan Yalçın Kayan konuk ekibi 1-0 öni geçirdi. Bu golle Göztepe soyunma odasına üstün giren taraf oldu.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takımda net pozisyon bulmakta zorlandı. Maçın 83’ncü dakikasında Göztepe’de savuna arkasına sarkan Mamah yerden sert vuruşla topu ağlara gönderdi.

Denizlispor Dibin Dibini Gördü: 0-2
Horozlar Dibin Dibini Gördü: 0-2

Bu golle Göztepe 2-0 üstünlüğü yakaladı. Maçın 90+6’ncı dakikasında Denizlispor’da Kevin Mayi kırmızı kart gördü. Müsabaka Göztepe’nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Horozlar bu mağlubiyetle 17 puanda kaldı. Göztepe ise puanını 44’e yükseltti. Yeşil siyahlılar 31’nci haftada Tuzlaspor’da konuk olacak. Göztepe ise evinde Samsunspor’u ağırlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir