• Güncelleme: 15:38:30 - 22 Mart 2023
  • Yayınlama: 10:58:40 - 22 Mart 2023

Denizli’nin ilk olarak Şifre Haber’den duyduğu, Mimarlar Odası eski Başkanlarından DESİAD Başkanı Mimar İbrahim Şenel’in, İYİ Parti’den aday adaylığı başvurusu haberinin ardından, beklendiği gibi İYİ Parti üyelik rozeti de, Genel Başkan Meral Akşener tarafından grup toplantısında takıldı.

Şifre Haber tarafından dan akşam itibarıyla İyi Parti’den aday adaylığı başvurusunu duyurulan DESİAD Başkanı Mimar İbrahim Şenel, bu sabah İYİ Parti’nin grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından yakasına üyelik rozeti takılarak, aktif siyasi hayata ‘merhaba’ dedi.

Önceki dönemlerde CHP’den Başkanlık İçin adı geçen, DESİAD Başkanı Mimar İbrahim Şenel, dün Seval Uysal’a yaptığı açıklamada, siyasete girme kararını depremle birlikte aldığını ve süreci İYİ Parti’den gelen teklifin hızlandırdığını anlatan İbrahim Şenel şunları söylemişti:

DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, Alkışlarla İYİ Parti’ye Katıldı…
DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, Alkışlarla İYİ Parti’ye Katıldı…

 “Benim için deprem sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun değişmesi için çalışmamız gerektiğini ve çözümün bir parçası olmak gerektiği kararını verdim. Bunun yolu da siyaset yapmaktan geçiyordu.

İYİ Parti’den gelen teklifi  ailemle ve çok yakın arkadaşlarıma açtım. Onların da görüşlerini de aldıktan sonra, evraklarımı hazırlayarak Ankara’ya yola çıktım. Başvurumu yaptım. Türkiye’nin içinden geçtiği zor günlerde, çözümün bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir