• Güncelleme: 11:35:58 - 25 Kasım 2020
  • Yayınlama: 11:35:58 - 25 Kasım 2020

İlimizde örgütlenme faaliyetlerini sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), il ve ilçe kongreleri için kolları sıvadı.

Denizli Gazeteciler cemiyeti Basın Merkezi’nde bir toplantı düzenleyen Deva Partisi’nin atanmış Pamukkale İlçe Başkanı Fatma Hanım Subaşı, Cuma günü gerçekleştirilecek olan DEVA Partisi Pamukkale İlçe Başkanlığı’na, ekibiyle birlikte aday olduğunu açıkladı.

“27.11.2020 Cuma günü saat 14:00 de yapılması planlanan Pamukkale ilçe kongremizde vatandaşlarımızın hayal ettiği yolda ilerlemek için, siz basın mensuplarımızı ve vatandaşlarımızı Pamukkale 1. Olağan ilçe kongremize davet ediyoruz” diyen Subaşı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

WhatsApp Image 2020 11 25 at 10.58.31
FATMA HANIM SUBAŞI/DEVA PARTİSİ

“Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde DEVA Partisi’ne gönül vermiş kişilerden seçilen ve milletimize hizmet etme yolunda başarılar sergileyecek olan arkadaşlarımla, partimizin kurulduğu günden itibaren belirli aralıklarla bir araya gelerek, ülke gündemini ve yerel sorunlarını etraflıca değerlendirme imkânı bulmaktayız.

Bunlardan bazıları özgür, adaletli, güvenli, ekonomik ve sosyal refah düzeyi gelişmiş bir Pamukkale ilçesi için alanlarında uzman üyelerimizle nasıl yollar izleyeceğimizdir.

Ben Fatma Hanım Subaşı ve yönetim kurulu üyelerimizle geçmişten günümüze eğitim ve tecrübemiz ile Pamukkale ilçemiz için, yapacaklarımız ve yapılması gerekenler konusunda siz değerli basın mensuplarına, belirli aralıklarla bilgi vererek değerli halkımıza hizmet etmeyi amaç edindik.

27.11.2020 Cuma günü saat 14:00 de yapılması planlanan Pamukkale ilçe kongremizde vatandaşlarımızın hayal ettiği yolda ilerlemek için siz basın mensuplarımızı ve vatandaşlarımızı Pamukkale 1. Olağan ilçe kongremize davet ediyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...