• Güncelleme: 13:59:43 - 17 Ağustos 2020
  • Yayınlama: 13:59:43 - 17 Ağustos 2020

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Denizli Kurucu Heyeti, kendini tanıttı. Heyet üyeleri Dedeman Otel’de düzenlenen toplantıda neden DEVA’da olduklarını anlatıp kendilerini tanıttı.

Türkiye’nin yeni siyası partisi DEVA’nin Denizli kurucu heyeti, yapılan basın toplantısı ile aktif siyasi hayatını başlattı. Dedeman Otel’de düzenlenen basın toplantısı ile parti kurucu heyeti üyeleri Kevser İnci Zor, Erdi İlvan, Mehmet Onur Arslan, Mert Can Odabaşı ve Serdar Yumuk, neden Demokrasi ve Atılım Partisi’ni tercih ettiklerini anlattı. DEVA Denizli Kurucu İl Başkanı Özgün Erol ise “Demokrasiyi güçlendirmek için yola çıktık, gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR
Partinin farklı düşüncelerden gelen ancak ortak paydaları gelecek kaygısı olan insanlardan oluştuğunu söyleyerek konuşmasına başlayan DAVE Partisi Denizli İl Başkanı Özgün Erol, demokrasilerde çözüm yolunun siyasetten geçtiğini belirtip, “DEVA Partisi ile Türk siyasi hayatına yeni bir sayfa açıyoruz. Partimiz kesinlikle korku ve ümit siyaseti yapmayacak. DEVA’nın amacı Türkiye’yi bütün özgürlüklerin garanti altında olduğu bir ülke yapabilmek” dedi.

denizli paylasim gazetesi deva partisi 22
DENİZLİ DEVA PARTİSİ YÖNETİMİ, GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR... 3

ÖNEMLİ İKİ KRİTER
Kurucu heyet üyelerinin tek tek kendini tanıttığı ve neden DEVA Partisi çatısı altına girdiğini atlatmalarının ardından il genelinde yapılanma sürecinin devam ettiğini dile getiren Başkan Erol,önümüzdeki günlerde parti yönetim kurulu üyelerinin belirleneceğini, bu arada sivil toplum kuruluşları ile bir araya geleceklerini ve kendilerini tanıtıp neler yapmak istediklerini anlatacaklarını dile getirip, “İl genelindeki yapılanma sürecimiz hızla devam ediyor. Öncelikle ilçe yönetimlerimizi belirleyeceğiz. Aramızda olmasını istediğimiz kişilerde, aradığımız iki temel ilkemiz var. İlki iyi insan, ikincisi ise işinde iyi insan. Bu kriterlerdeki herkesle çalışmaya hazırız” diye konuştu.

3 BİN GÖNÜLLÜ ÜYE
Henüz üye çalışması yamadıklarını da dile getiren Başkan Özgür Erol, şartların oluşması halinde hemen üye çalışmasına başlayacaklarını ancak bugün itibari ile DEVA için çalışan 3 bin gönüllünün kendileri ile birlikte olduğunun altını çizdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...