• Güncelleme: 19:35:05 - 25 Aralık 2020
  • Yayınlama: 19:35:05 - 25 Aralık 2020

Denizli ikinci el otomobil sektörünün en güvenli adresi DOC, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ağırladı. DOC kurucusu, iş insanı Ahmet Gökşin’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, bünyesinde pek çok değerli markayı barındıran sitede bulunan sektör temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Kurulduğu günden bu yana kentin en güvenli ikinci el otomobil firmalarına ev sahipliği yapan Denizli Oto Center – DOC Galericiler Sitesi, bugün önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

WhatsApp Image 2020 12 25 at
DOC, BAŞKAN DOĞAN’I AĞIRLADI… 5

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ziyareti sırasında DOC kurucusu iş insanı Ahmet Gökşin ile DOC Yöneticisi Halil İzmirli de eşlik etti. Şeniz Doğan, DOC markası altında faaliyet gösteren esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyip, çözüm önerileri üzerine fikir alış verişinde bulundu.

2. El otomobil sektöründe güveni teşkil etmenin zorluğuna değinen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hem bu güveni kurumsal bir çalışma altında tesis edip hem de Denizli’de organize bir şekilde hareket etmek isteyen tüm esnaflara örnek olan DOC esnaflarına teşekkür etti.

WhatsApp Image 2020 12 25 at
DOC, BAŞKAN DOĞAN’I AĞIRLADI… 6

DOC Kurucusu İş İnsanı Ahmet Gökşin de ziyareti ve sorunları ile yakından ilgilendiği için Doğan’a teşekkür etti. Gökşin, kentin en önemli markalarını tek çatı altında toplarken, tüm bölgeye örnek olacak bir tesisleşmeye imza attıklarını vurguladı.

WhatsApp Image 2020 12 25 at 18.36.38

DOC Yöneticisi Halil İzmirli de yaşanan ekonomik kriz ve Kovid 19 sürecine rağmen DOC’un kurucusundan personeline kadar bir bütün olarak hareket ettiğini ve Kovid nedeni ile alınan kira dondurma kararının tüm ülkeye örnek olduğunu söyledi. İzmirli aldığı karardan ötürü Ahmet Gökşin’e ziyaretinden dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...