• Güncelleme: 12:52:31 - 1 Nisan 2023
  • Yayınlama: 12:27:22 - 1 Nisan 2023

Denizli Sanayi Odası (DSO)’nın Ülker Yörükoğlu BİLSEM’de Kurduğu Bilim Koridoru ve Karma Gerçeklik Laboratuvarı Hizmete Açıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen, Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi ile Sanayi Odası‘nın ortaklaşa yürüttüğü “Designing The Future With Gifted (Üstün Yeteneklilerle Geleceği Tasarlama)” Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Bilim Koridoru ve Karma Gerçeklik Laboratuvarı açılış töreni Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi okul binasında gerçekleştirildi.

DSO Bilim Koridoru ve Karma Gerçeklik Laboratuvarı Açıldı...
DSO Bilim Koridoru ve Karma Gerçeklik Laboratuvarı Açıldı…

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Denizli Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu’nun konuşmaları ile başlayan açılış toplantısına, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

DSO Bilim Koridoru ve Karma Gerçeklik Laboratuvarı Açıldı...
DSO Bilim Koridoru ve Karma Gerçeklik Laboratuvarı Açıldı…

Açılışı gerçekleştirilen Bilim Koridoru’nun Denizli için bir ilk olacağını söyleyen Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu “Bu laboratuvarımız sadece Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerine değil Denizli’de öğrenim gören tüm öğrencilerimize yönelik olacak ve tüm öğrencilere eşit fırsatlar sunacak. Karma Gerçeklik Laboratuvarı ile de öğrencilere tüm branşlardan her türlü eğitimin karma gerçeklik deneyimiyle sunulması amaçlanmaktadır” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir