• Güncelleme: 23:44:58 - 22 Haziran 2020
  • Yayınlama: 23:44:58 - 22 Haziran 2020

Denizli Sanayi Odası Yönetimi, ilimize yeni atanan Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti. Müjdat Keçeci Başkanlığındaki Denizli Sanayi Odası Yönetimi, Vali Atik’e, Denizli Sanayisi ile ilgili genel bilgiler aktardılar ve ‘hoş geldiniz’ dileklerini ilettiler.

Denizli’nin ihracat ağırlıklı, artı değeri yüksek bir sanayi kenti olduğunu ileten DSO Başkanı Müjdat Keçeci, yaşanan sorunların zaman geçirilmeden çözümü için hızlı hareket edilmesi gerektiğini belirterek “ Bunun için de sizlerin desteği bizler için çok önemlidir. Geldiğiniz günden itibaren, sahada olmaktan ve pratik yönetim anlayışı içerisinde olduğunuzu görmekten memnuniyet duyduk. Bu nedenle de, çok verimli bir çalışma süreci geçireceğimize inanıyoruz. Denizlimize hoş geldiniz” dedi.

Başkan Keçeci, Atik’e görevinde başarı dileklerinde bulunduktan sonra Denizli sanayisi hakkında bilgi vererek, Denizli Sanayi Odası çalışmalarından bahsetti. Keçeci Başkanlığındaki Denizli Sanayi Odası Yönetimi, Vali Atik’e, ‘Denizli’nin Çözüm Bekleyen Sorunları İçin Öneriler’ dosyasını sundular.

DSO tarafından hazırlanan ve Denizli sanayisinin 5 öncelikli problemini ve bu problemler için üretilen çözüm önerilerini ele alan dosyada Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz bağlanması, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, ihracat kenti Denizli’yi limana bağlayacak demiryolu projeleri, Denizli – Aydın otoyolu ve Bölgesel Teşvik Sistemi konuları yer aldı.

EbIEN3lWsAACE9Z
DSO YÖNETİMİ, VALİ ATİK’İ ZİYARET ETTİ… 3

DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, DSO Başkan Yardımcıları Okan Konyalıoğlu, Selim Kasapoğlu ve DSO Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu’nu makamında ağırlayan Vali Atik ise Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından, konularla ilgili daha detaylı bilgi talep etti ve “Birlikte çalışarak Denizli için güzel işler başaracağımıza inanıyorum. El ele vererek, Denizlimizin gelişimine katkı koymak için her türlü çabayı göstereceğiz” diyerek şöyle konuştu:

“Sorunlarınızı çekinmeden paylaşın. Göreceksiniz ki, çözümü için devletin her türlü olanağını devreye sokmak için yoğun çaba göstereceğim. Denizli’de, birlikte çok güzel işleri hayata geçireceğimize inanıyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...