• Güncelleme: 14:27:43 - 11 Ekim 2023
  • Yayınlama: 12:29:27 - 11 Ekim 2023

2023 Yılı KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği ve Model Fabrika Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı, Denizli Sanayi Odası (DSO) M. Feridun Alpat Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli’de Denizli Sanayi Odası’nın liderliğinde Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Pamukkale Üniversitesi, PAÜ Teknokent ve diğer tüm paydaşların iş birliği ile kurulan Denizli Model Fabrika Projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kasapoğlu konuşmasının devamında KOSGEB’in bu tür projelere destek vermesinin bölgeler için çok önemli olduğunu ve gelişimin bu aşamasında bu desteklerin bölgenin kalkınmasında, firmalarımızın daha verimli kapasite artışları yaşamasında önemli olduğunu söyledi.

DSO'da, KOSGEB Model Fabrika Uygulamaları Toplantısı Düzenlendi
DSO’da, KOSGEB Model Fabrika Uygulamaları Toplantısı Düzenlendi

Denizli’de kurulumuna başlanan Denizli Model Fabrika projesi hakkında bilgi veren Başkan Kasapoğlu, bu projenin, bölgemize farklılık katacağı ve bölgemizdeki yenilik çalışmalarına rol model olacağı konusunda görüşlerini dile getirdi.

DSO'da, KOSGEB Model Fabrika Uygulamaları Toplantısı Düzenlendi
DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, KOSGEB Model Fabrika Uygulamaları Toplantısında Konuştu…

Toplantının devamında, Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Nihan Menteşeoğlu, Konya Model Fabrika Direktörü Tahir Ahmet Dolu, Konya Hassas Seramik Döküm Ltd. Şti. Fabrika Müdürü Yusuf Arı, Konya Model Fabrika Yalın Dönüşüm Uygulamaları paneli kapsamında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Toplantının sonunda Başkan Kasapoğlu, katılımcı ve konuşmacılara değerli görüş alışverişleri için teşekkürlerini sundu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir