• Güncelleme: 22:06:00 - 15 Haziran 2023
  • Yayınlama: 21:57:37 - 15 Haziran 2023

Dijitalleşme, Uluslararasılaşma, Yönetilen Toplam Finansal Kaynağın Büyütülmesi, Hedef Sektörlerde Farklılaşma, Sürdürülebilirlik gibi konuların işlendiği çalıştayın moderatörlüğünü Dr. Güler Derman Manisalı gerçekleştirdi. Çalıştaya DSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin yanı sıra paydaş kuruluşlardan konuklar da katılım gösterdi.

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan DSO Başkanı Selim Kasapoğlu: ”Gelişen teknolojiler, küresel ısınma, iklim değişikliği ve pandeminin de etkisiyle; dijitalleşme, globalleşme, sürdürülebilirlik gibi kavramlar üzerine yoğunlaşan bir küresel değişim rüzgârı dünyayı yeniden şekillendiriyor.

Teknolojinin ön plana çıktığı bir ekosistem bizi bekliyor. Bizler de, Cumhuriyetimizin 100’üncü, Denizli Sanayi Odamızın 50’nci yılını kutladığımız bu yılda, Denizli sanayisine 21’inci yüzyılın koşulları doğrultusunda yön vermek için çalışmaya devam ediyoruz. 

DSO'nun, Denizli Sanayisine Yön Verecek Strateji Çalıştayı Anemon Otelde Düzenlendi...
DSO’nun, Denizli Sanayisine Yön Verecek Strateji Çalıştayı Anemon Otelde Düzenlendi…

Bugünkü çalıştayımızda da 2023-2028 yılları arasında uygulanacak stratejilerin tespit edilmesi amacıyla sizlerle bir araya geldik. Siz değerli paydaşlarımızın görüşleri, önerileri ve katkıları ile çalıştayın, Denizli Sanayi Odasının stratejilerini gözden geçirme sürecinde, stratejik amaçlarının belirlenmesinde çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullanan Başkan Kasapoğlu ayrıca bugünkü çalıştayın her aşamasında katılımcıların katkılarını beklediklerini ve katılım sağladıkları için konuklara teşekkür etti.

Çalıştay programı çerçevesinde kurulanan yuvarlak masalarda Dijitalleşme, Uluslararasılaşma, Yönetilen Toplam Finansal Kaynağın Büyütülmesi, Hedef Sektörlerde Farklılaşma, Sürdürülebilirlik başlıklarında katılımcılar fikir alışverişinde bulundu ve DSO strateji hedefleri açısından önerilerini sundu.

DSO'nun, Denizli Sanayisine Yön Verecek Strateji Çalıştayı Anemon Otelde Düzenlendi...
DSO'nun, Denizli Sanayisine Yön Verecek Strateji Çalıştayı Anemon Otelde Düzenlendi... 4

Fikirlerin değerlendirilmesinin ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Dr. Güler Manisalı DSO Stratejik Amaçlarının belirlenmesi ve hayata geçirilmesinde sunulan katkıların çok önemli olduğunu dile getirdi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir