• Güncelleme: 12:58:27 - 18 Mart 2024
  • Yayınlama: 12:51:03 - 18 Mart 2024

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında, Türk milletinin tarihi direniş ruhunu vurgulayarak, Çanakkale’de verilen mücadelede ulusun asla boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini belirtti.

“Şehitlerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyoruz. Türkiye, bugün de aynı kararlılıkla vatanı için çalışmaktadır” diyen DTO Başkanı Erdoğan, Türk milletinin tarihi boyunca sergilediği direniş ruhunu vurguladı. Gelecekte de Türkiye’yi güçlü ve saygın bir ülke haline getirmeye kararlı olduklarını dile getirdi.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin ulusun tarihine yön verdiğini ve şehitlerin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki önemini vurgulayan Erdoğan, tüm şehit ailelerine şükranlarını iletti.

Ayrıca, Erdoğan, Çanakkale’de verilen mücadelenin Türk milletinin birlik ve beraberliğinin en güzel örneğini sergilediğini belirtti. Bu anlamlı günün anısına, Denizli Ticaret Odası olarak düzenlenecek etkinliklerle şehitleri ve gazileri anacaklarını söyledi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir