• Güncelleme: 19:23:36 - 2 Mart 2024
  • Yayınlama: 12:42:56 - 28 Ekim 2020

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bağımsızlığımızın sembolü Cumhuriyetimizin 97’nci yılını kutladı. Milli birlik ve beraberliğe dikkat çeken Başkan Erdoğan, “Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu demokratikleşme, insan hak ve özgürlükleri kazanımlarını, bir ve beraber olarak daha güçlü kılmaya devam edeceğiz. Yaşadığımız topraklar için canlarını feda eden kahramanlarımız ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi. 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97’nci yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı yazılı kutlama mesajında, şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyet’imizin kuruluş heyecanını ilk günkü gibi yaşıyoruz. Çünkü Cumhuriyet, bizleri, tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet çatısı altında, huzur ve güven içinde yaşamamızı temin eder. Halkın, kendi kendini idare etmesinin adıdır Cumhuriyet. Halk olarak bizim vazifemiz ise, Cumhuriyet’in daha sağlam temellerle gelecek nesillere aktarılmasını sağlamaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Vatanını en çok seven, vazifesini en iyi yapandır’ diyor. Bizler, iş dünyası olarak, işte bu şuurla, yeni girişimler ve yeni yatırımlarla milletimizin huzur ve refahına katkı sağlamak için mücadeleye etmeyi sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu demokratikleşme, insan hak ve özgürlükleri kazanımlarını, bir ve beraber olarak daha güçlü hale getirmek için çalışacağız. Bu vesileyle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, üzerinde yaşadığımız topraklar için can veren kahramanlarımız ile gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...