• Güncelleme: 11:54:56 - 10 Haziran 2020
  • Yayınlama: 11:54:56 - 10 Haziran 2020

Denizli Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Dr. Christian Berger ile Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın “Covid-19 Sonrası Türkiye-AB İktisadi ve Ticari İlişkileri”ni değerlendireceği webinara gerçekleşecek.

DTO BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN

Salgın sonrası ticari ilişkilerin, nasıl bir süreç yaşayacağının anlatılacağı bu toplantının, geleceğe yönelik vizyon oluşturmak açısından çok önemli olduğunu söyleyen Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan “Salgın sonrası hiçbir şeyin aynı olmayacağını hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde, ticaret ve ticari ilişkiler olayı da önemli değişkenlikler gösterecek. Bu nedenle de Ticaret Odası olarak değerli üyelerimizi bilgilendirmek ve erken tedbirler almak için çeşitli eğitim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Dr. Christian Berger ile de bu anlamda Cuma günü  14.00-15.30 arası dijital ortamda değerlendirme ve bilgi aktarma görüşmesi yapacağız. Üyelerimiz de kayıt yaptırarak, bu programa katılabilecek, görüşlerini ve sıkıntılarını dile getirebilecek”dedi.

NOT: Katılmak için, aşağıdaki linkten ön kayıt yaptırabilirsiniz. Web üzerinden erişim sınırlı olacağından, tarafınıza daha sonra ayrıntılı bilgi verilecektir.     

Tarih: 12.06.2020 Cuma

Saat: 14.00-15.30 arası

Link: https://bit.ly/abdelegasyonu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...