• Güncelleme: 14:45:26 - 1 Mayıs 2023
  • Yayınlama: 15:13:37 - 30 Nisan 2023
Erdoğan’ın Gözdesi Genç Vekil Adayı: Ekrem Başer…

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde sahneye çıkan AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Başer’in anonsu sırasında bakışları dikkat çekmiş, gençlerle yaptığı toplantı sonrası ise çekilen grup fotoğrafında elini omuzuna koyarak poz vermesi hafızlardan silinmiyor.

TBMM’YE GİTTİĞİNDE, GELECEĞİN BAKANI…

Başta AK Parti olmak üzere, değişik çevrelerde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başer’e yakın ilgi göstermesi “Ekrem Başer TBMM’ye gittiğinde, Erdoğan’ın gözdesi, Denizli’nin gelecekteki bakanı olur” yorumlarıyla anılmaya başlandı.

Erdoğan’ın Gözdesi Genç Vekil Adayı: Ekrem Başer…
Erdoğan’ın Gözdesi Genç Vekil Adayı: Ekrem Başer…

SANAYİCİLER ‘DEĞERLİ’ BULUYOR…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretleri sırasında, AK Parti Denizli 4. Sıra milletvekili adayı Ekrem Başer’in miting sonunda sahneye çağırıldığı anda, genç ve başarılı iş insanı Ekrem Başer’e bakışı dikkat çekmiş, ardından gençlere yönelik program sonrası çekil karelerde de elini omuzuna koymasının, vücut dili açısından çok önemli olduğu yorumları yapılmış, özellikle sanayiciler tarafından da çok değerli bulunmuştu.

AK PARTİ KURMAYLARI YALNIZ BIRAKMIYOR…

4. sıra milletvekili adayı olan Ekrem Başer’in gençleşen TBMM’de aktif görev yapması beklenirken, başta AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere, teşkilatlar ve Denizli’nin AK Partili kurmayları da Ekrem Başer’in TBMM’de görev alması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

GENÇLER YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR…

AK Parti’de aldığı görevleri başarı ile sürdüren ve gençliğinde büyük sevgisini kazanan Ekrem Başer’e sadece Ak Parti gençliği değil, seçim çalışmaları için dolaştığı sokaklarda, fabrikalarda ve kafelerde gençler büyük ilgi gösteriyor.

Erdoğan’ın Gözdesi Genç Vekil Adayı: Ekrem Başer…
Erdoğan’ın Gözdesi Genç Vekil Adayı: Ekrem Başer…

DENİZLİ’MİZİ HAKETTİĞİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİMDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN!

Seçime iki haftadan az bir zaman kaldığını söyleyen AK Parti Milletvekili Adayı İş İnsanı Ekrem Başer “Gittiğimiz her yerde, partimize ve şahsıma yönelik başta gençler ve işadamları olmak üzere, her kesimden büyük bir samimiyetle ve umutla karşılanıyoruz. Allah’ın izniyle AK Parti 20 yıldır olduğu gibi yine Denizlililer tarafından birinci parti yapılacak ve TBMM’ye ençok vekil gönderen parti olacaktır” diye konuştu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir