• Güncelleme: 21:11:27 - 14 Kasım 2023
  • Yayınlama: 20:55:06 - 14 Kasım 2023

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından parti üyeliği rozeti takılan Büyükşehir ve Acıpayam Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi olan Ertan Başkan, resmen İyi Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde CHP’den Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi ve Acıpayam ilçe meclisine giren Ertan Başkan, İyi Parti’nin önemli bir atağı olarak Acıpayam’daki dengeleri değiştirmeye aday olarak ortaya çıktı.

Ertan Başkan’ın etkili bir meclis üyeliği süreci geçirdiği Acıpayam’da, yerel seçim dengelerini aday olsa da olmasa da etkileyebileceğini fark eden İYİ Parti kurmayları, elini çabuk tutarak üyelik rozeti takmakla yetinmeyip, Acıpayam İlçe Başkanlığı görevini de tevdi ettiler.

ACIPAYAM İÇİN “YETER” DEME ZAMANI GELMİŞTİR…

Kurucu ilçe başkanlığı görevini doğrulayan Ertan Başkan” Tüm Acıpayam Halkı adına ve Acıpayam’ın geleceği için bu görevi kabul ettim” diyerek şöyle konuştu:

Ertan Başkan, İyi Parti Acıpayam İlçe Başkanı Oldu...
Ertan Başkan, İyi Parti Acıpayam İlçe Başkanı Oldu…

“İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener tarafından tarafıma tevdi edilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğim. Beceriksiz yönetimler nedeniyle hizmete susamış Acıpayam tüm Acıpayam halkı adına bu görevi kabul ettim.

En kısa zamanda ilçe yönetim kurulunu oluşturarak 2024 Mart ayındaki yerel seçimlerde tüm Türkiye de olduğu gibi Acıpayam’da da İyi Parti ve halkımızın kazanması için gereken çabayı fazlasıyla yerine getireceğim. Yıllarca ele avuca sığan bir hizmet yapılmayan; hatta onca yıla rağmen geri kalan Acıpayam adına, artık ‘yeter’ deme zamanı gelmiştir. Tüm çabalarımız Acıpayamlı hemşehrilerimiz ve geleceğimiz olan gençlerimiz içindir. Tüm hemşehrilerimize selam olsun.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir