• Güncelleme: 17:21:40 - 20 Mart 2024
  • Yayınlama: 17:14:47 - 20 Mart 2024
HABER SECIM OZEL e1710762222435

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, Merkezefendi’de sürekli büyüyen ve kontrol altına alınmayan mülteci atık toplayıcılarına dikkat çekti.

Belediyenin atık dönüşüm tesisi kuracağını belirten Coşkun, “Böylece sokaklarımızda mülteci atık toplayıcıları kontrol altına alacağız. Çünkü bu insanlar geleceğimizi tehdit ediyor” dedi.

Merkezefedi sokaklarında sıklıkla görülen, plakasız motosikletlerle atık toplayan mülteciler konusunda ilk kez bir siyasi bu kadar net konuştu. İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, sokaklarda büyük bir toplumsal soruna dönüşen atık toplayıcılığı için geleceği kurtaracak proje geliştirdi.

COŞKUN’DAN GELECEĞİ KURTARACAK PROJE…

5 yıldan bu yana Merkezefendi’nin emeği, her sokağında her vatandaşında teması olan Fatih Coşkun, seçim çalışmalarında çok önemli bir konuya dikkat çekti. Coşkun’un “mültecileri” odak noktaya alan projesi, Merkezefendi’nin geleceği için de hayli önem taşıyor.

Projesini paylaşan Coşkun, Merkezefendi’ye atık tesisi kuracaklarını söyledi. Coşkun projeyle ilgili şunları söyledi:

“Sizlerle üretime ve geleceğimize yönelik bir projemizi paylaşmak istiyorum. Mavi poşetlerle topladığımız atıkları dönüştürmek için bir tesis kuracağız. Belediyemizde kuracağımız atık ayrıştırma tesisinde bu atıkları ekonomiye kazandıracağız. Bu tesis ilçemizin ekonomisine ve istihdamına önemli bir katkı koyacaktır.

Fatih Coşkun’dan Mülteci Sorununa Neşter Vuracak Proje...
FATİH COŞKUN/İYİ PARTİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

“FARKINDA DEĞİLİZ AMA BİZİ TAKİP EDİYORLAR”

Bunun yanında birçoğumuzun farkında olmadığı çok büyük toplumsal bir sorun olan çöp toplayıcılarından kurtulacağız.  Mültecilerden sokaklarımızı arındıracağız.

Bunun sebebi şu: Bu insanlar mahallemizi komşumuzu, çoluğumuzu çocuğumuzu insanların bütünsel yapısını sürekli olarak gözlemlemekte ve takip etmektedir.

Kim eve saat kaçta girdi, kimin eşi çocuğu saat kaçta nereye gidiyor. Bu bilgilerin tamamına hakimler.

Atık ayrıştırma tesisi, atıkları belediyemiz eliyle toplayacağı ve güvenli sokakları hep birlikte inşa edeceğiz.

Hem çevre, hem ekonomi, hem de gençlerimiz ve çocuklarımız için bu projeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir