• Güncelleme: 19:33:20 - 28 Nisan 2023
  • Yayınlama: 19:29:31 - 28 Nisan 2023

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün ve Gelecek Partisi Denizli İl Teşkilatı, DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve yönetimini ziyaret etti.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanlığı, Gelecek Partisi Denizli İl Teşkilatı’nı ağırladı.  DEVA Partisi Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için kalan sürenin nasıl değerlendirileceği konuşuldu.

BAŞKAN KIRAR: ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ FAZLASIYLA YAPACAĞIZ…

Başkan Kırar toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “ 14 Mayıs seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. Bu süre içerisinde DEVA Partisi Denizli İl Yönetimi olarak bizler sahada olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kaderini belirleyecek bu seçimlerde sandıklarımızın başında nöbet tutacağız.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gelecek Partisi kontenjanından listeye giren 3. Sıra Milletvekili adayımız sayın Sema Silkin Ün, Denizli’nin gelini bizlerin de ablasıdır.

Gelecek Partisi, Deva Partisi Denizli İl Başkanlığını Ziyaret Etti…
Gelecek Partisi, Deva Partisi Denizli İl Başkanlığını Ziyaret Etti…

Değerli vekilimiz ve İl Başkanımız Sayın Aykut Yıldırım’ı misafir ettiğimiz için çok mutluyuz. DEVA Partisi Denizli İl Başkanlığı’mızda gerçekleştirdiğimiz toplantıda 15 günlük süreç içerisinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Oldukça verimli geçen toplantımız sonrasında bizler sahada çalışmaya devam edeceğiz. Millet İttifakı’mızın bütün paydaşları ile birlikte hep beraber mücadele etmeye devam edeceğiz.  Bu aile tablosunda bizler üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizi bu karanlıktan el birliği ile kurtaracağız” dedi.

SEMA SİLKİN ÜN: ÖNÜMÜZDEKİ 15 GÜNÜ KOŞARAK GEÇİRECEĞİZ…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gelecek Partisi kontenjanından listeye giren 3. Sıra Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün ise toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “DEVA Partisi Denizli İl Başkanımız Sayın Bekir Kırar ve Yönetiminin desteğini tüm kalbimiz ile hissettik. Önümüzde kısa bir süre kaldı. Milletimizin bizden beklentileri var. 6 siyasi parti olarak Genel Başkanlarımızın öncülüğünde bizler birbirimize kenetlendik.

DEVA ZIYARET2 1
Gelecek Partisi, Deva Partisi Denizli İl Başkanlığını Ziyaret Etti… 4

Bugün Sayın İl Başkanımız Bekir Kırar ve Yönetimi ile birlikte önümüzdeki süreç hakkında yönetim planlaması yaptık. Çiftçimizin, gencimizin, emeklimizin, kadınımızın, sanayicimizin ve tüm vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için çıktığımız bu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kalan 15 günü koşarak geçireceğiz.

Beni kendi adayı gibi bağrına basan DEVA Partisi Denizli İl Başkanlığı’na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bizim ayrımız gayrımız yok hep birlikte sahada birleşe birleşe kazanacağız. Bunun en güzel örneklerini Denizli’mizde DEVA Partisi ile birlikte veriyoruz. Sayın il Başkanımız Bekir Kırar ve yönetimine bizleri ağırladıkları için tekrar teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir