• Güncelleme: 13:32:26 - 30 Ağustos 2023
  • Yayınlama: 13:23:56 - 30 Ağustos 2023

GESİFED Başkanı Oktay Mersin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kurtuluş Savaşı’nın en önemli aşamalarından biri olan ve destansı bir zafer ile kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ‘nin 101. Yılında, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ve heyecanla kutlamanın gururunun yaşandığını belirten GESİFED Başkanı Oktay Mersin “İstiklalimizi muhafaza etmenin onurunu ve sevincini her Zafer Bayramı’nda yaşamaktayız” diyerek duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

GESİFED Başkanı Oktay Mersin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Yayımladı…
GESİFED Başkanı Oktay Mersin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Yayımladı…

“Milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinin simgesi olan bu zafer ile Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Cumhuriyetimizin kurucularının bizlere bıraktığı değerleri gelecek nesillere taşımak en önemli vazifemiz. Bugün, sanayici ve iş insanları olarak da aynı kararlılıkla, ülkemizin kalkınma ve ilerleme hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz.

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi, kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve minnet ile anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir