• Güncelleme: 19:14:18 - 28 Şubat 2021
  • Yayınlama: 19:14:18 - 28 Şubat 2021

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın, Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiği, bunu da sosyal medya adresinden “Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi, kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım” şeklinde duyurmasından sonra, ortalık toz duman oldu… Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Melih Gökçek’in, twitter adresinden Sancar’ı kutlaması şaşkınlık yaratırken, Sancar’dan da yeni bir açıklama geldi.

ISTIFA 1

Bu arada, istifacı vekil Teoman Sancar’ın, el yazısı ile bir kağıt üzerine yazdığı yeni bir açıklaması medyaya düştü.

İstifa kararının ardından, Teoman Sancar’ın, CHP’ye yakınlığı ile bilinen Gerçek Gündem İnternet Portalı’nda ”CHP Genel Başkanlığına” diye başlayan bir mektup kaleme alan Sancar, ”Üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum. Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek sebebiyle istifa etmiş değilim” ifadelerini kullandığı, bir açıklaması yayınlandı.

Öte yandan, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Melih Gökçek’in, twitter adresinden, Alkış ikonuyla birlikte ‘Sizi kutluyorum’ şeklinde paylaşımda bulunması ise, kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

melih gokcek kutladi
GÖKÇEK KUTLADI, SANCAR YENİ BİR AÇIKLAMA YAYINLADI… 5

Tüm aramalarımıza rağmen ulaşamadığımız Milletvekili Teoman Sancar’ın, neden istife ettiği bilgisine henüz ulaşılamazken, çok yoğun bir bilgi kirliliği oluşmaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...