• Güncelleme: 20:52:47 - 23 Nisan 2020
  • Yayınlama: 20:52:47 - 23 Nisan 2020

COVİD-19 salgınıyla birlikte, personelini ücretli izne çıkaran, kendisine bağlı kuruluşlarda kiracı olan esnaftan, 2 ay boyunca kira almayacağını duyura Gökhan Tekstil A.Ş’nin Sahibi Ahmet Gökşin’den, bu sefer de, en zor şartlar altında, hayatlarını tehlikeye atarak hizmet vermeye çalışan sağlık neferlerinin önemli ve acil ihtiyaç kalemlerinden biri olan koruyucu elbise desteği geldi.

Sağlık çalışanlarının, sadece maske değil, koruyucu elbise olmaması nedeniyle de risk altında bulunduğu yönündeki haberlerin, yoğunlaşması üzerine harekete geçen Gökhan Tekstil’in Sahibi Ahmet Gökşin, 1000 adet koruyucu elbiseyi diktirerek, başta PAÜ Üniversite Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesi olmak üzere, değişik sağlık kuruluşlarına dağıtılmasını sağladı.

ahmet gökşin foto
GÖKHAN TEKSTİL, SAĞLIK ÇALIŞANLARINI DA UNUTMADI… 3

İnsanlığın tam bir sağlık savaşı verdiğini, böyle zamanlarda da her şeyi devletten beklemeden, herkesin üzerine düşen katkıyı sunması gerektiğini söyleyen Gökhan Tekstil’in Sahibi Ahmet Gökşin “Gökhan Tekstil olarak katkı koyma konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz. Yakın çevremizdeki sağlık çalışanlarından ve bazı sağlık kuruluşlarımızdan, önemli bir ihtiyaç olan  koruyucu elbise ihtiyacı dillendirilince, zaman kaybetmeden bu işi profesyonelce yapan bir İstanbul firmasıyla temasa geçtik. Sağ olsunlar, onlar da taşın altına ellerini koymak istediler ve kar almadan, maliyetine 1000 adet koruyucuyu elbiseyi dikerek bize teslim ettiler. Bizler de PAÜ ve Denizli Devlet Hastaneleri ile ihtiyacı olan diğer birkaç kuruluşa bu elbiseleri dağıttık” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...