• Güncelleme: 16:10:07 - 19 Ekim 2023
  • Yayınlama: 15:57:52 - 19 Ekim 2023

Seval UYSAL Yazdı…/ Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle Büyükşehir’in düzenlediği kültür buluşmaları etkinliğine, parti içi tartışmaların gölgesi vurdu… AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün tepkisi, tepkilere neden oldu…

Dün geceden beri şehir kulisleri bu olayla çalkalanıyor, işte anlatılanlar…

Büyükşehir’in davetlisi olarak gelen yazar-güvenlikçi Mete Yarar – Zafer Şahin söyleşişi dün gece tam bir skandala dönüştü.

AKP İl Başkanı Yücel Güngör ile etkinliğe katılan bir kadın arasında tartışma çıktı. Kadının “il teşkilatı çalışmıyor, yerel seçimleri kaybedeceğiz” sözleri üzerine, Başkan Güngör inanılmaz bir tahammülsüzlük gösterdi. Yetmedi, kadına destek veren bir başka erkek katılımcı da salondan çıkarılmak istendi.

Programın konuşmacısı Mete Yarar ise bu tür tartışmaların yerinin burası olmadığını söyleyerek salonu terk etti.

Hiç Yakışmadı Sayın Başkan; Misafirlere Ayıp Oldu…
.

ŞEHİR DÜN GECEDEN BERİ BU SKANDALI KONUŞUYOR…

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamaları nedeniyle düzenlediği Kültür Buluşmaları Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Etkinliğin konukları yazar-güvenlikçi Mete Yarar ve Gazeteci- Yorumcu Zafer Şahin’di. Salon tıklık tıklım doluydu.

Seyircilerin televizyon ekranlarından görmeye alışkın olduğu Yarar-Şahin konuşmalarını yaptı. Yarar’ın söyleşisinin sonunda soru- cevap bölümüne geçildi.

ERDOĞAN’A ÖVGÜ, İL BAŞKANI GÖNGÖR’E YERGİ…

Seyirciler arasındaki bir kadının söz alarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülke için yaptıklarına dair övgüler düzerek, il teşkilatının Cumhurbaşkanı kadar çalışkan olmadığını, bu gidişle yerel seçimleri kaybetme riskinin yüksek olduğunu söyledi. Kadının sözleri salonda alkış da aldı.

Bundan sonrası akıl almaz bir şekilde gelişti…

Programı ön sıralardan izleyen AKP İl Başkanı Yücel Güngör, ayağa kalkarak; beklenmedik bir şekilde kadına bağırarak, sert sözler sarf etti.

Yüzlerce kişi olayı şaşkınlık içinde izledi.

Bir erkek seyircinin de kadından yana tavır almasıyla, adam zorla dışarıya çıkarılmak istendi.

METE YARAR SALONU TERK ETTİ…

Salondaki tansiyonun yükselmesi üzerine, konuşmacı Mete Yarar duruma müdahale etti.

Yarar kimsenin salondan çıkarılmamasını, aksi halde kendisinin salondan ayrılacağını söyledi. Yarar, yüzlerce insanın önünde yaşanan parti içi tartışmaların, parti çatısı altında yapılmasını istedi.

Salondaki tansiyonun düşmemesi üzerine Mete Yarar salonu terk etti.

Dün geceden beri şehir kulisleri bu skandalla çalkandı; misafirlere ayıp ve dolayısıyla asıl olan ise Denizli’ye oldu…

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

2

    • Kasım

      Siyasetçi isen,böyle durumlarla karşılacağını bilmen lazım.Herşeyi bırak eleştiriye açık olacaksın.Daha vahimi karşında bir bayan var.Eğer her eleştiri tahammül sınırlarını zorlayacaksa bu işi yapmayacaksın.Misafirlerin önünde yaptığının hiçbir mazereti yok.Birde karşında bayan var.Avazı çıktığı kadar bağrılmaz ki.Bağırdında ne oldu.Ne geçti eline.

      Yanıtla
    • Ali Şen

      o hanfendi de şov yapmayacak
      o eleştiri de gerçekten samimi ise gelecek Ak parti il binasına takır takır yüzüne söyleyecek o şekilde o kalabalıkta söylenmesi doğru değil.

      Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir