• Güncelleme: 14:58:19 - 4 Mayıs 2020
  • Yayınlama: 14:58:19 - 4 Mayıs 2020

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a destek vermek isterken, ağza alınmayacak cümleleri twitter adresinde paylaşan  Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Adem Soysal hakkında, Denizli Valiliği’nin ‘olur’u ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, 2 müfettiş görevlendirdiği bildirildi.

NE OLMUŞTU?

Toplumun farklı kesimlerinden Ankara Barosu’nun yaptığı açıklamaya geniş çaplı ama seviyeli tepkiler yoğunlaşırken, birçok Sivil Toplum Kuruluşu da ortak bildirilerle ve seviyeli bir dille  Ankara Barosu’nu açıklamasını kınamış, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a destek vermişti.

Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Adem Soysal ise, Erbaş’a destek vereyim derken, Ankara Barosu’na hitaben “8-9 nasil önce diyip aslında ne demek istediğinizi çok iyi biliyoruz pçler.. gidin gtnzü verin evinizde kimse karışmıyor size. Bunu açık hale getirip lüt kavmi gibi herkesi yakacaksınız..kalbiniz iyice körelsin doğru yolu görmeyin. Terbiyesizler, siz kimsiniz olum açıklama yapyrsn” şeklinde bir devlet memuruna, hele hele bir öğretmene ve müdüre hiç yakışmayacak bu cümleleri, twitter hesabından paylaşmış, kısa sürede yayılan bu yakışıksız paylaşım, Milli Eğitim camiası ve ilçe sakinleri arasında adeta minik şok yaşatmıştı.

paylaşım
İKİ MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ… 4

Acıpayam Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Soysal, tepkilerin yoğunlaşması üzerine ise önce küfür dolu tweetini, sonra diğer tüm tweetlerini silmiş, bununla da yetinmeyen Müdür Soysal, Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi web sitesindeki fotoğrafını da kaldırmıştı.

İKİ MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ…

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, müdürün paylaşımıyla ilgili soruşturma sürecinin başlatıldığını, Denizli Valiliği’nin soruşturma izni vermesiyle birlikte, iki müfettişin, Acıpayam Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Soysal’la ilgili görevlendirildiğini belirtti.

“Yakıştı mı Sayın Müdür?’ başlıklı ilk haberimizi okumak için alttaki fotoğrafa tıklamanız yeterli…

WhatsApp Image 2020 05 02 at 20.45.01
İKİ MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ… 5

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...