• Güncelleme: 16:50:34 - 13 Şubat 2020
  • Yayınlama: 16:50:34 - 13 Şubat 2020

Akademik anlamda ki başarısını sanat ve sporla da sürekli destekleyen Denizli Uğur Okulları, öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerine göre onları her alanda desteklemeyi sürdürüyor.

Hafta içinde yapılan Okullararası Yıldızlar Eskrim Müsabakasın da Denizli Uğur Okulları 8/A Sınıfı Öğrencilerin den Mehmet Yiğit Özkök Birinci olurken ,yine 8/A Sınıfı öğrencilerin ikiz kardeşi  Mustafa Mert Özkök de üçüncü oldu.

WhatsApp Image 2020 02 13 at 16.17.05
İKİZLER, ESKRİMDE ‘UĞUR’UN GURURU OLDULAR… 3

Spora verdikleri önem ve destek sayesinde, birçok branşta başarıyı yakaladıklarını söyleyen Denizli Uğur Okulları Kurucusu Ersan Köse “ Branş ayırımı yapmadan, yüzmeden, eskrime kadar birçok alanda faaliyet yürütüyoruz. Öğretmenlerimizin gayreti ve öğrencilerimizin azmi ile art arda başarılar yakalıyoruz. Son olarak Eskrimde de  yüzümüzü güldüren ve Denizli şampiyonu olarak 17-18 Mart’ta Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan ikiz öğrencilerimiz Mehmet Yiğit Özkök’ü, Mustafa Mert Özkök’ü  ve öğretmenleri Oğuz Günenç’i yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...