• Güncelleme: 18:56:28 - 27 Aralık 2021
  • Yayınlama: 19:43:05 - 9 Haziran 2020

AK Parti Denizli Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın Babası Süleyman Özkan’ın, Çivril’deki evinin yanına 2 kat kaçak inşaat çıktığı, Şifre Haber’in konuyu araştırdığı duyulduktan bir gün sonra ise, yasal işlem yapılmasına izin verilmeden kendileri tarafından yıktırıldığı görüldü.

WhatsApp Image 2020 06 08 at 16.59.06 1

İHBAR GELDİ…

Şifre Haber’e gelen “AK Parti Denizli Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın, babasının iki kat kaçak inşaat yaptı” ihbarı üzerine harekete geçen, Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk, daha haberi yayına verme hazırlığı yaparken kaçak çıkılan iki kat, belediyeyi bile beklemeden yıktırıldı.

BAŞKAN VURAL: GEREĞİNİ YAPARIM…

Şifre Haber Ekibi, gelen kaçak inşaat iddiasını yerinde görmek için, Çivril İlçesi’ne giderek araştırmaya başladı. Söz konusu adresteki, kaçak olduğu iddia edilen kısmın fotoğrafları çekildi. Ve konunun muhataplarından biri olan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’a ulaşıldı.

WhatsApp Image 2020 06 08 at 16.59.08

Konu hakkında bilgi verdiğimiz Başkan Vural, AK Parti Denizli Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın babası Süleyman Özkan’ın, daha önce imar affına başvurduğunu ve 3 katlı evin yanında kaçak olan 60 m2’lik bir kısmın imar affından faydalandığını, diğer 2 kattan bilgisinin olmadığını belirtti ve “Ortada yasal olmayan bir durum varsa gereğini yaparız. Hemen kontrolümüzü yapacağız” dedi.

HABER HAZIRLANIRKEN…

Gerekli bilgi ve belgeleri tamamlayan, Şifre Haber Ekibi Denizli’ye döndükten sonra, AK Parti Denizli Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın babası Süleyman Özkan üzerine kayıtlı arsa üzerine yapılan ve imar affından faydalanılan 60 m2’lik yapının üzerine çıkılan 2 katın kaçak olup olmadığını “Bu 2 kat kaçak mı?” sorusuyla habere dönüştürüp, yayına vermek üzereyken, Çivril’den sürpriz bir haber geldi.  

KENDİLERİ YIKTILAR…

Daha haber ön çalışmasının üzerinden 24 saat geçmeden, Çivril’den gelen sürpriz haber, bizleri hem mutlu etti hem de şaşırttı…

WhatsApp Image 2020 06 09 at 19.19.46 1
İNANILMAZ BİR HIZLA YIKTILAR… 6

Gelen haberde, AK Parti Denizli Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın babasına ait kaçak olarak çıkıldığı ileri sürülen 2 katın, yine yer sahipleri tarafından yıktırıldığı bildirildi.

Gerçekten de, daha belediye konuyla ilgili işlem yapmadan kaçak 2 katın yıkıldığını, belediye ekiplerinin ise yıkımdan sonra giderek tutanak tanzim ettiği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...