• Güncelleme: 14:50:17 - 5 Aralık 2022
  • Yayınlama: 14:50:15 - 5 Aralık 2022

TÜRKONFED, TUSİAD VE GESİFED’in işbirliği, UPS Vakfı’nın destekleri ve GESİFED’in ev sahipliği ile yapılacak olan gerçekleştirilen ‘İşletmelerde Dayanıklılık Projesi’ paneli, 7 Aralık Çarşamba Günü DENİB Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

TÜRKONFED Yön.Krl.Bşk.Yrd. Oktay Mersin ve GESİFED Yön.Krl.Bşk.Yrd. Hakan Urhan’ın açılış konuşmaları ile başlayacak etkinlikte panelist olarak; Prof. Dr. Şevket Murat ŞENEL – Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Cengizhan ÖZTÜRK – AKUT  Denizli Temsilcisi, Nigar HÜYÜK – İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı, Emin TERZİOĞLU – Terzioğlu Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı yer alacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Oktay Mersin “GESİFED olarak üyesi olduğumuz TÜRKONFED ve TÜSİAD ortaklığı, UPS Vakfı desteğiyle gerçekleştirilen “İşletmelerde Dayanıklılık Projesi” kapsamında 5 farklı ilde, TÜRKONFED bünyesinde yer alan federasyon ve üye derneklerine yönelik eğitimler düzenlenmektedir.

WhatsApp Image 2022 12 01 at 10.43.08
‘İşletmelerde Dayanıklılık Projesi’ Paneli 7 Aralık’ta Denizli’de Gerçekleşecek… 3

‘KOBİ’ler için Akıllı Stratejiler: Yapısal Olmayan Risklerin Yönetimi’ teması ile gerçekleşecek eğitimlerle deprem afet hazırlığı, yapısal olmayan risklerin tespiti ve yönetimi, iş güvenliği, sağlığı ve iş sürekliliği konularında KOBİ’lerin farkındalıklarının arttırılması amaçlanmaktadır” dedi.

Mersin ayrıca, 7 Aralık 2022 tarihinde 09:00-14:00 saatleri arasında Denizli İhracatçılar Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan panele, ilgili herkesin katılımını beklediklerini bildirdi.

EĞİTİME KAYIT OLMAK İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ BÖLÜMÜ DOLDURARAK, GÖNDERİNİZ…

https://form.jotform.com/223212655167958

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir