• Güncelleme: 22:12:41 - 16 Mart 2024
  • Yayınlama: 22:09:09 - 16 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

İYİ Parti’nin Acıpayam Belediye Başkan adayı Mahir Altuğ, seçim çalışmalarını vatandaşla bire bir temas kurarak sürdürmeye devam ediyor.

Altuğ, mahalle ziyaretlerinde ve kahvehanelerde yaptığı konuşmalarda, belediyecilik deneyimi ve projeleriyle dikkat çekiyor.

İYİ Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ: İşi Ehlinden Sorun...
.

Altuğ, Güney Mahallesi sakinlerine hitap ederken, “İşi ehline verin” çağrısında bulundu. Organize Sanayi Bölgesi’nin satışına sessiz kalanları eleştirirken, kendi projelerini de sunarak Acıpayam’ın ve mahallelerinin geleceği için çaba göstereceklerini vurguladı. Altuğ, yıllardır gündemde olan ancak bir türlü çözüme kavuşmayan sorunları da dile getirerek, “Sizleri kandırmaya çalışanlara inanmayın” dedi.

Yassıhüyük Mahallesi’nde yapılan ziyaretlerde ise Altuğ ve meclis üyesi adayları, mahalle sakinleriyle buluştu. Burada da Altuğ, projelerini anlatarak halkın sorunlarını dinledi. Altuğ, Acıpayam ve tüm mahalleler için birlikte çalışacaklarını ve vatandaşların desteğini istedi

İYİ Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ: İşi Ehlinden Sorun...
İYİ Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ: İşi Ehlinden Sorun…

Mahir Altuğ’un seçim çalışmaları, İYİ Parti’nin Acıpayam’da ciddi bir alternatif olarak görüldüğünü gösteriyor. Altuğ’un vurguladığı belediyecilik deneyimi ve mahallelerin sorunlarına karşı duyarlılık, halkın dikkatini çekiyor ve destek bulmasını sağlıyor. İYİ Parti adayı, halkın beklentilerini ve ihtiyaçlarını öncelik haline getirerek seçim arenasının en önemli faktörlerinden biri olduğunu göstermeye devam ediyor.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir