• Güncelleme: 19:24:25 - 28 Mart 2024
  • Yayınlama: 10:21:00 - 28 Mart 2024
HABER SECIM OZEL e1710762222435

İYİ Parti’nin Acıpayam Belediye Başkan adayı Mahir Altuğ, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Altuğ, İlçe Başkanı Ertan Başkan ve belediye meclisi adaylarıyla birlikte, gün içerisinde mahalle ziyaretleri ve esnaf buluşmaları gerçekleştirirken, akşam saatlerinde ise iftar programlarına katılıyor.

İyi Parti’nin adayı Mahir Altuğ ve meclis üyesi adayları, ilçe merkezi ve mahallelerindeki vatandaşlara projelerini anlatarak destek istiyor. Altuğ, bu seçimin Acıpayam için bir dönüm noktası olacağını vurgulayarak, projelerinin vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladığını ve belediyecilik tecrübesi ile öne çıktığı için kendisine ve ekibine duyulan güvenin arttığını belirtti

İYİ Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ Tempo Artırdı…
.

Altuğ, “Bana ve ekibime Acıpayam halkı tarafından gösterilen ilgiden oldukça memnunum. Bu ilgi, bizlere daha da motive olma gücü veriyor. Acıpayam’ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için projelerimizi detaylı bir şekilde vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Onların desteğiyle, birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Altuğ, konuşmasına şu şekilde devam etti:

 “Acıpayam’ın potansiyeline inanıyor ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendireceğimize söz veriyoruz. Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültürel etkinliklere kadar her alanda yenilikçi ve kapsayıcı projelerimizle ilçemizi daha ileriye taşıyacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşacak, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. Acıpayam’ı birlikte yöneteceğiz, birlikte büyüyeceğiz.”

İYİ Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ Tempo Artırdı…
İYİ Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ Tempo Artırdı…

Altuğ’un seçim çalışmaları, Acıpayam’ın dört bir yanında büyük ilgi görüyor ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altuğ’un samimi ve kararlı söylemleri, seçmenler arasında olumlu yankı bulmaya devam ediyor.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir