• Güncelleme: 16:25:59 - 20 Mart 2021
  • Yayınlama: 16:25:59 - 20 Mart 2021

İyi Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık’“ Başkanlık mankenlik değildir; mank.n bşk” cümlelerini sarf eden Güney İlçesi Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın, önceki gün bir yerel TV kanalında da, bu sözlerinde bir sakınca görmediğini söylemesi üzerine, kısa bir video çekerek cevap verdi. Akışık cevabında, ben hiç mankenlik yapmadım ama, görünüyor ki sayın başkanın asıl mesleği şovmenlikmiş” dedi.

NE OLMUŞTU?

KULDAN
İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN, YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın ŞİFRE HABER tarafından gündeme taşınan ‘Görevi kötüye kullanmaktan Denizli İdare Mahkemesi’nin verdiği 150 günlük uzaklaştırma cezasına rağmen, görevini sürdüren başkan hakkında sert çıkmış ve  “Halil Ayhan kanun tanımaz tavırlarla görevinin başında hangi yüzle duruyor. Allah’tan korkmuyorsanız kuldan utanın. O koltuk babanızın malı değil, istifa edin’ diye konuşmuştu.

İYİ PARTİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ…

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık’a hitaben “Başkanlık mankenlik değildir” “mank.n bşk” gibi ifadelerine, İyi Parti bir basın açıklaması yayınlamış ve

hodri meydan ozur
İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN, YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

“Siyasi adaptan oldukça yoksun olan bu yorumlarda Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın zihniyetini, kadınlara bakış açısını gözler önüne sermiştir. Bir kadının başkanlık yapamayacağını düşünen, başkanlık makamına gelse bile ancak vitrin mankeni olabileceğini sanan tüm bu köhne zihniyetler düzelene kadar, İYİ Parti Kadın Politikaları olarak mücadele edeceğiz.  Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın başta İl başkanımız sayın Raziye Akışık olmak üzere, tüm kadınlardan özür dilemesini bekliyoruz” şeklinde tepki göstermişti.

AKIŞIK, BAŞKANIN TV KONUŞMASINA, VİDEOLU CEVAP VERDİ…

Diğer taraftan İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık ise, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın, önceki gün bir yerel TV kanalında da, bu sözlerinde bir sakınca görmediğini söylemesi üzerine, kısa bir video çekerek cevap verdi. Akışık cevabında, ben hiç mankenlik yapmadım ama, görünüyor ki sayın başkanın asıl mesleği şovmenlikmiş” dedi ve şu video ile cevap verdi:

AKIŞIK’IN VİDEOLU AÇIKLAMASINI DİNLEMEK İÇİN YUKARIDAKİ VİDEOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...